"جمال الخضری" نماینده مجلس و رئیس کمیته مردمی مقابله با محاصره دیروز در یک کنفرانس مطبوعاتی تاکید کرد، این خسارت ها ناشی از تحریم و محاصره غزه و مجموعه بحران های این منطقه از جمله عدم پرداخت حقوق کارمندان است که با گذشت زمان وخامت بیشتری پیدا کرده است.
وی گفت: در طول ۱۴ سال محاصره غزه حدود ۳۵۰۰ واحد صنعتی و تجاری تعطیل شده است و هر روز شاهد تعطیلی واحدهای جدیدی هستیم که این یعنی افزایش بیکاری و فقر.
الخضری با بیان اینکه میزان فقر از مرز ۸۵ در صد گذشته است گفت، میزان بیکاری نیز به ۶۰ درصد رسیده و میانگین درآمد روزانه هر فرد حدود دو دلار است.
وی ادامه داد: در آستانه عید قربان بازارهای غزه و کرانه باختری رود اردن رونقی ندارد و وضعیت غزه در نبود کمک های بین المللی و عربی و نهادهای امداد رسان رو به هرچه وخیم تر شدن است.
این نماینده فلسطینی، راه حل ریشه ای این وضعیت را پایان کامل محاصره غزه از سوی اسرائیل و گشودن تمام گذرگاههای تجاری به منظور فراهم شدن امکان آزادی واردات و صادرات و ارتباط بین غره و کرانه باختری دانست.
وی اعمال فشار بین المللی بر رژیم اشغالگر اسرائیل به منظور پایان دادن به محاصره غزه را خواستار شد و ادامه محاصره این باریکه را نقض آشکار قانون بین المللی برشمرد.
الخضری همچنین طرف های عربی، اسلامی و بین المللی را به اختصاص بودجه ای برای نجات وضعیت اسفبار انسانی در غزه فراخواند.
محاصره غزه که از سال ۲۰۰۷ و در پی پیروزی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در انتخابات و شکست جنبش فتح آغاز شده است.
نظر شما