هاجر رحیم خانی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: میانگین برداشت این محصول در هر هکتار بین ۸۰۰ کیلوگرم تا یک تن است.
وی افزود: کشت این محصول از نیمه دوم تیر شروع و نیمه دوم مرداد به پایان رسید.
مدیر زراعت جهادکشاورزی شوشتر ادامه داد: رقم کشت شده کنجد در این شهرستان محلی است و برداشت این محصول نیز از نیمه نخست مهر آغاز میشود.
دانه روغنی کنجد منبع غنی از پروتیین است و ارزش غذایی بالایی دارد. هر قاشق غذاخوری کنجد تامین کننده ۱۴ درصد از نیاز روزانه به کلسیم بدن است و مصرف ۵۰ گرم از کنجد، ۲۵ درصد از نیاز روزانه به اسید فولیک را بر طرف میکند.
شوشتر از قطب های مهم کشاورزی در استان خوزستان در زمینه کشت و تولید محصولات کشاورزی است.
سالانه حدود ۵۵۰ هزار تن محصولات کشاورزی در شوشتر تولید میشود.
در شهرستان شوشتر بیش از ۷۵ هزار هکتار زمین کشاورزی آبی و دیم وجود دارد.
۷۱۵۹ /۶۰۳۷
نظر شما