با احتساب تعطیلی روز دوشنبه (۲۱ مرداد ماه) تعداد روزهای معاملاتی بورس در هفته ای که گذشت چهار روز بود که شاخص کل در این مدت ٦ هزار ٢٢٨ واحد رشد داشت.
شاخص کل در پایان روز چهارشنبه (١٦ مرداد) با عدد ٢٥٥ هزار و ١٦٣ واحد به معاملات پایان داد که این رقم در روز چهارشنبه (٢٣ مرداد ماه) به عدد ٢٦١ هزار و ٣٩١ واحد رسید.
شاخص آزاد شناور در آخرین روز معاملات هفته گذشته ٢٨٨ هزار و ٩٣٧ واحد بود که در روز چهارشنبه این هفته به رقم ٢٩٦ هزار و ٤١١ واحد رسید.
همچنین شاخص کل (هم وزن) در پایان هفته گذشته ٦٥ هزار و ٣٣١ واحد بود که در هفته جاری این عدد به ٦٨ هزار و ٢٧٢ واحد و شاخص قیمت (هم وزن) از ٤٣ هزار و ٧٩٥ واحد به عدد ٤٥ هزار و ٧٥٧ واحد رسید.
حجم معاملات بورس تهران در هفته جاری، ١٣ میلیارد و ٨٠٥ میلیون سهم به ارزش ٤١ هزار و ٢٩٧ میلیارد ریال و حجم معاملات فرابورس در مدت ذکر شده هفت میلیارد و ٨٥٩ میلیون سهم به ارزش ٣١ هزار و ٩٢٥ میلیارد بوده است.
در هفته منتهی به ٢٣ مرداد ماه صنایع انبوه سازی، حمل و نقل، قند و شکر، کانه های فلزی، خودرو، سیمان، فلزات اساسی، فرآورده های نفتی و کانه های فلزی بیشترین میزان بازدهی را به خود اختصاص دادند که طبق آمار ارائه شده صنایع انبوه سازی و حمل و نقل در هفته ای که گذشت با بیشترین میزان بازدهی همراه بودند.
گفتنی است، در هفته منتهی به ٢٣ مرداد ماه گروه شیمیایی، فلزات اساسی، خودرو و قطعات، بانک ها و موسسات اعتباری، انبوه سازی املاک و مستغلات، سرمایه گذاری ها و دارویی ها نسبت به دیگر صنایع بیشترین ارزش معاملات و صنعت بانکداری و موسسات اعتباری، خودرو و قطعات، ماشین آلات و تجهیزات، فلزات اساسی و شیمیایی ها بیشترین میزان از حجم معاملات را به خود اختصاص دادند.
آمار موجود نشان دهنده بیشترین میزان ورود نقدینگی در گروههای کوچک مانند گروه ساختمان، حملونقل و سیمان در روزهای نخست معاملات هفته جاری بوده است، در حالی که بازار در دو روز پایانی معاملات تغییر مسیر داد و بیشتر توجه بازار به سمت نمادهای بزرگ رفت که این امر زمینه ثبت رکوردهای جدید در بازار سرمایه را فراهم کرد.
نظر شما