علی امانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون کارهای اداری برای دریافت این اعتبار در شهرداری در حال انجام است که به محض دریافت بخشی از آن بابت بدهی به پیمانکار پرداخت می شود و بقیه نیز صرف محوطه سازی، نصب چراغ های روشنایی ، ساخت اتاق های نگهبانی ، تصفیه خانه شیرابه ، ساماندهی زباله ها و نیز ایجاد سلول های دفن بهداشتی زباله خواهد شد.
وی روند پیشرفت فیزیکی این طرح در بخش ابنیه و تجهیزات را بیش از ۹۰ درصد اعلام کرد و گفت که طبق پیش بینی ها نیروگاه باید در بهمن ماه امسال به بهره برداری برسد.
شهردار نوشهر گفت که تاکنون برای ساخت این نیروگاه حدود ۸۵ میلیارد تومان هزینه شده که حدود ۵۰ میلیارد تومان آن از سوی دولت و بقیه نیز از محل سفر رهبری و شهرداری تامین و هزینه شده است.
روند ساخت نیروگاه نوشهر از ماه های پایانی سال گذشته و امسال به علت محدودیت های اعتباری طبق اظهار نظر پیمانکاران دچار مشکل شد و چند ماهی هم تعطیل شده بود.
پیش از این مسئولان استانی از جمله استاندار مازندران به همراه دیگر مسئولان استانی پیگیر تامین اعتبار مورد نیاز این نیروگاه بودند و چند مقام کشوری هم امسال از روند ساخت این نیروگاه بازدید کردند.
کار ساخت نیروگاه زباله سوز نوشهر از سال ۱۳۹۰ با هدف امحای مقدار ۲۰۰ تن زباله تولیدی در شهرستان های نوشهر، چالوس و کلاردشت و نیز تولید ۳ مگاوات برق در زمینی به مساحت حدود ۲ هکتار در عرصه طبیعی "پلنگ چال " این شهرستان آغاز شد و قرار بود به مدت ۲ سال به بهره برداری برسد.
نوشهر، چالوس و کلاردشت با جمعیتی دست کم ۲۵۰ هزار نفر جزو شهرستان های گردشگرپذیر غرب مازندران به علت برخورداری از موقعیت های ممتاز گردشگری نزدیکی دریا به جنگل ، آثار تاریخی فراوان در تمامی فصول به ویژه نیمه های نخست سال پذیرای میلیون ها مسافر و گردشگر است .
۷۰۷۸/ ۱۶۰۲/۱۶۵۴
نظر شما