«محمدرضا داورزنی» روز یکشنبه در آستانه هفته دولت در گفت و گو با خبرنگاران افزود: سال ۹۸ سال مهمی برای ورزش کشور به دلیل کسب سهمیه المپیک است و فدراسیونها باید در مدیریت برنامه خود در موضوع مالی نظارت بیشتری داشته باشند.
وی اظهار داشت: در این مسیر وزارت ورزش، مجامع انتخابات متعددی در پیش دارد و از این سو نیاز داریم تا ثبات را ایجاد کنیم. برخی از این فدراسیونها المپیکی هستند و برای ادامه فعالیت نیاز به آرامش دارند.
معاون وزیر ورزش درباره واگذاری باشگاه های پرسپولیس و استقلال خاطرنشان کرد: فرآیند واگذاری از مدتها پیش آغاز و با هماهنگی با سایر نهادها تلاش شد تا واگذاری انجام شود اما آنچه که دولت مصوب کرد با نظر مجلس مغایرت یافت.
داورزنی ادامه داد: اصرار وزارت ورزش بر واگذاری این باشگاهها است و نامهای به مجلس ارسال شده که باید اصلاحاتی در مصوبه مجلس صورت گیرید تا از طریق مزایده یا مذاکره واگذار شود.
وی همچنین به موضوع استعدادیابی در وزارت ورزش اشاره کرد و افزود: وزارت ورزش از مدتها پیش شناسایی استعدادها در رده ۱۲ تا ۱۵ را در دستور کار قرار داد که بیش از ۲ هزار استعداد کشف شد تا در این زمینه برای آینده ورزش سرمایه گذاری شود.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای به فعال بودن بیش از ۲۶ هزار باشگاه در کشور و اجرای تفاهمنامه بین وزارت ورزش و فدراسیونها اشاره کرد.
عضو هیات مدیره نباید دوشغله باشد
داورزنی درباره اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: قانون نمیگوید که کارمندان وزارت ورزش یا هر دستگاهی نمیتوانند عضو هیات مدیره باشگاه شوند. منظور از قانون این است که کارمندی که میخواهد عضو هیاتمدیره شود باید مامور شود و اینکه ۲ شغله نباشد.
استعفای سعادتمند پذیرفته نشده است
معاون وزیر ورزش در خصوص استعفا «احمد سعادتمند» از ریاست هیات مدیره باشگاه استقلال گفت: استعفا سعادتمند مورد پذیرش قرار نگرفته و این موضوع در حال بررسی است.
داورزنی اضافه کرد: تلاش وزارت ورزش و جوانان این است که تا تکمیل روند واگذاری باشگاهها کارها را دنبال کند تا باشگاه ها آسیب نبیند. واگذاری باشگاههای استقلال و پرسپولیس شعار نیست.
وی در تکمیل اظهارات خود گفت: وزارت ورزش در امور باشگاهها دخالت نمیکند بلکه نظارت دارد.
داورزنی در پاسخ به سوالی درباره تغییر رئیس سازمان خصوصی سازی و خلل در واگذاری باشگاهها گفت: این فرآیند قائم به شخص نیست و روند واگذاری به مسیر خود ادامه می دهد.
فدراسیون ها باید پاسخگوی عملکرد خود باشند
معاون وزیر ورزش و جوانان درباره نحوه نظارت وزارت ورزش در مدیریت هزینه فدراسیونها در سال کسب سهمیه توکیو توضیح داد: همه فدراسیون ها باید پاسخگوی عملکرد خود باشند اما درباره تامین منابع باید گفت که به دولت بازمی گردد. همیشه دولت سبد المپیک را پررنگ تر کرده و وزارت ورزش هم همواره حمایت کرده است. به عنوان نمونه فوتبال در سال گذشته با توجه به اینکه المپیکی نبود اما حدود ۲۷ میلیارد تومن به دلیل حضور در جامجهانی ۲۰۱۸ روسیه و دیگر رویدادها کمک شده و حتی در مورد میزبانی هم رقم قابل توجهی به استانها تخصیص یافت که در واقع کمک به ورزش کشور است.
داورزنی گفت: تعهد وزارت به فدارسیونها بر اساس تعهدها است و فدراسیون ها هم باید در آمدزایی کنند و تنها به اعتبارات دولتی بسنده نکنند.
پیش بینی افزایش کسب سهمیه المپیک
معاون وزیر ورزش و جوانان درباره پیش بینی سهمیه المپیک گفت: تلاش داریم تا خللی در کسب سهمیه ایجاد نشود و به دنبال افزایش سهمیه ها در مقایسه با المپیک قبلی هستیم و پیش بینی می شود شرایط این دوره از کسب سهمیه بهتر از دوره گذشته خواهد بود.
وی درباره بسته شدن برخی حسابهای فدراسیون ها گفت: به دنبال حل مساله مالیاتی فدراسیون ها هستیم و عوامل سازمان امورمالیاتی هم تلاش دارند تا در این زمینه کمک کنند.
معاون وزیر ورزش درباره عملکرد فدراسیون و سایر مدیران از سوی دستگاه های نظارتی توضیح داد: سازمان بازرسی بعد از اینکه عملکرد خود را درباره فدراسیون ها بررسی کرد و چنانچه از سوالات قانع نشد به دیگر مراجع قضایی ارسال می شود تا پاسخ ابهامات داده شود و این جزو اقدامات سازمان بازرسی است.
درباره حضورم در انتخابات تصمیمی نگرفتم
داورزنی درباره نامزدی خود برای انتخابات فدراسیون والیبال گفت: که در این باره هنوز تصمیمی نگرفتم.
معاون وزیر ورزش ادامه داد: پاداشی از منابع دولت به فدراسیون فوتبال ندادیم و پاداش ۴۰۰ هزار یورویی به تیم ملی از وزارت نبوده بلکه از فدراسیون فوتبال بود. این رقم را از محل وزارت ورزش به فوتبالیست ها ندادیم اما برای اجرای برنامه هایش به فدراسیون فوتبال کمک کردیم.
نظر شما