۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۳۷
کد خبرنگار: 1768
کد خبر: 83448494
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مدرسه کسب و کار در دانشگاه امیرکبیر راه اندازی می‌شود

تهران - ایرنا - اتاق بازگانی تهران و دانشگاه امیرکبیر با امضا تفاهم نامه‌ای، مدرسه مشترک کسب و کار راه اندازی می‌کنند تا مهارت‌های علمی و مدیریتی دانشجویان را با برگزاری دوره‌های کوتاه مدت افزایش دهند.

به گزارش عصر شنبه خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، دانشگاه امیرکبیر تفاهم نامه تاسیس مدرسه مشترک کسب و کار با اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران را امضا کرد.  این تفاهم نامه در ساختمان ادارای دانشگاه امیرکبیر با حضور «احمد معتمدی» رئیس دانشگاه و معاونان او و همچنین اعضای اتاق بازرگانی تهران به امضاء رسید.

 این مدرسه که در اطراف دانشگاه امیرکبیر ایجاد می‌شود از این دانشگاه مستقل است و با برگزاری دوره‌های مهارتی و آموزشی در حوزه های کسب و کار و مدیریت قصد دارد دانشجویان را برای ورود به بازار کار و عرصه های مدیرتی آماده کند.

دانشگاه امیرکبیر در سال‌های اخیر ۱۲ قرارداد فعال را با حوزه های صنعتی به امضا رسانده‌است که بیشتر این قراردادها در حوزه مدیریت بوده است.  این دانشگاه در نظر دارد با سرمایه گذاری‌های انجام شده و با همکاری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران مدلی را ارائه دهد که از این مدل، تمام وزارتخانه‌ها بتوانند استفاده کنند.

در تاسیس مدرسه مشترک کسب و کار قرار نیست ساختمان جدیدی تاسیس شود بلکه از امکانات فعلی دانشگاه امیرکبیر استفاده می‌شود و هدف اصلی تاسیس این مدرسه تربیت افرادی است که به عنوان مدیران و کارشناسان بین المللی بتوانند فعالیت کنند.

در دانش مدیریت عقب افتاده‌ایم

در این نشست «مسعود خوانساری» رئیس اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه در دانش و مهارت مدیریت از دنیا عقب افتاده ایم و تقویت این امر ضروری است، گفت: تاسیس مدرسه کسب و کار تلاشی برای جبران این عقب ماندگی است و با استفاده از دانش دانشگاهیان و مهارت و تجربه اعضای اتاق بازرگانی امیدوار هستیم بتوانیم این خلاء را از بین ببریم.

وی ادامه داد:  ما برای اینکه به اقتصاد جهانی بپوندیم و این امر دیر یا زود اتفاق خواهد افتاد نیازمند آن هستیم که به علم مدرن و دانش مدیریت جدید دست پیدا کنیم و دانش خود را به روز کنیم زیرا با شرایط فعلی نمی‌توانیم وارد اقتصاد جهانی شویم.

وی سپس با اشار به تفاهم نامه این اتاق با دانشگاه امیرکبیر، گفت: اتاق بازرگانی تهران به دنبال آن است که از تجربیات استادان معتبر داخلی و خارجی استفاده کند و همچنین در تاسیس این مدرسه تاکید داریم که مستقل از دانشگاه باشد تا گرفتار بحث های اداری و بروکراتیک دولتی نشود.

خوانساری با اینکه سعی کردیم این مدرسه را در اطراف دانشگاه راه اندازی کنیم اما مستقل عمل خواهد کرد. افزود: یکی از مشکلات اساسی در کشور عدم انباشت تجربه مدیریتی است. به این معنا که هر مسئول و دولتی طرح خود را اجرا می کند و وقتی آن مسول و یا دولت عوض می شود همه اقدامات قبلی نادیده گرفته می شود و از صفر اقدامات را شروع می کنند. در حالی که هر مسئولی باید آجری بر آجر ساخته شده توسط مسئول قبلی بگذارد تا کار ها پیش برود. در مدرسه کسب و کار تلاش می کنیم این انباشت تجربه و تاریخی صورت بگیرد.

رئیس اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه یک شورای راهبردی متشکل از دانشگاه و اتاق بازرگانیمدرسه را هدایت می‌کند گفت: با تلفیق مهارت و دانش می خواهیم مدیران بین‌المللی تربیت کنیم و این با توجه به نبوغ دانشجویان ایرانی دور از دسترس نیست و اگر امروز این مدیران را نداریم بخاطر کم کاری هایی است که صورت گرفته است.

وی یکی از مشکلات کشور را این مسئله بیان کرد که متاسفانه برخی تصمیمات پشتوانه کارشناسی ندارد افزود: این مشکل باعث می شود که تصمیمات و قوانین در مدت اندک تغییر کند و فضای کسب و کار را مبهم کنند در حالی که اگر تصمیمات از پشتوانه کارشناسی برخودار باشند این اتفاقات نمی افتد. یکی از اهداف اصلی ارتباط گرفتن اتاق بازرگانی تهران با دانشگاه ها برای دوری از این معضل است.
 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha