۲ شهریور ۱۳۹۸، ۱۷:۳۸
کد خبر: 83449219
T T
۳ نفر
بیماری اعتیاد کاملا قابل درمان است

مدیرکل جمعیت احیای انسانی کنگره ۶۰، با تقسیم بندی اعتیاد به دو بخش درمانی به روش تدریجی (DST) و بازتوانی، تاکید کرد: معتقد هستیم بیماری اعتیاد کاملا قابل درمان است.

حسین دژاکام روز شنبه درباره چند وچون حضورکنگره ۶۰ درسیزدهمین کنگره همایش دانش اعتیاد که در سالن همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، افزود: بخش بیماری در کنگره ۶۰ بالاتر از بیماری روانی است چرا که در جسم و ناقل های عصبی در بیماری اعتیاد فرد دچار مشکل می شود.  
وی ادامه داد: درکنگره ۶۰ چیزی به نام وسوسه نداریم و یک فرد درمان شده در انبار مواد مخدرهم که استراحت کند هیچگاه وسوسه نخواهد شد ولی کسی که ترک کرده چون ناقل‌های عصبی نرمال نیست دچار وسوسه می شود و حتی به خواب نمی رود که به دلیل ترشح سه هورمومن استیل کولین، آدرنالین و سروتونین است.
مدیرکل جمعیت احیای انسانی کنگره ۶۰، ادامه داد: دارویی که واقعاً بدن نیاز دارد، مثل مصالحی است که شما برای ساختن یک ساختمان نیاز دارید. چه نوع مصالحی باید به کار ببرید؟ و برای بیماری، داروی مناسب نیاز داریم. دوم اینکه اندازه مناسب و در زمان مناسب استفاده شود.  
به گفته وی، در کنگره ۶۰، به این دلیل داروی شربت تریاک(ot) در نظر گرفته شده است که دارای ۲۵نوع آلکالوئید و کاملاً سازگار با سیستم عصبی است و می تواند آن را بازسازی و ترمیم کند. نکته بعدی زمان مناسب است. تمام برنامه های کنگره ۶۰ TDS است، چون طول عمر دارو ۷ یا ۸ ساعت است، ولی شخص صبح، ظهر و شب با فاصله ۸ ساعت استفاده می کند. اگر یک بار فقط مصرف کند، ۷ تا ۸ ساعت حالش مساعد است، بعد از آن شخص دچار کمبود دارو  می شود.  
مهندس دژکام در عین حال یادآورشد: پله های کاهش درمان dst، ۲۱ روز است. از دیدگاه من اگر فردی گرسنه باشد و برای این فرد گرسنه، ما تمام بزرگان عرفان و روانشناسی را جمع کنیم و بگوییم برای این شخص حرف بزنید که این شخص سیر شود، این اتفاق هیچوقت میسر نخواهد شد.
مدیرکل جمعیت احیای انسانی کنگره ۶۰، با ذکر این نکته که فرد مصرف کننده تریاک، وقتی تریاکش را قطع می کند، دچارزودانزالی می شود و این بخاطر این است که سیستم  بیو شیمی بدنش مشکل دارد، گفت: Dst مثل غذای اصلی می باشد، بقیه موارد مثل سالاد، فلفل و سبزی می باشد. جهان بینی، ورزش، گروه خانواده و غیره مثل سالاد و دسر هستند.  
دژکام اظهارداشت: ما خیلی از افراد را داریم که اصلاً کنگره نیامده اند، ولی روی پله و به اندازه، دارویشان را مصرف می کنند. اعتیاد، یعنی شخص در بدنش یکسری کمبودها دارد و این مسائل باید حل شوند. این مسائل شوخی نیست. افرادی که مواد را یک مرتبه قطع می کنند، تعادل روحی و روانی کمی دارند، فقط زور می زنند که تا شب مواد مصرف نکنند.  
وی خاطرنشان کرد: کنگره ۶۰، پراز تحصیل کرده شده است، ما قهرمان راگبی کشور شدیم و این شوخی نیست. مراکز علمی بیایند تحقیق کنند و ببینند که ما به یک چیزی رسیده ایم. این قهرمانان راگبی، همه مصرف کننده  ماده ی مخدر شیشه بوده اند. ما در کنگره۶۰، ۱۵ نفر عضو تیم ملی داریم. فقط که به حرف نیست، به عمل کار بر آید.
دژاکام با اشاره به اینکه هم اکنون کتاب ۱۴ مقاله درباره بیماری اعتیاد بصورت مشترک با دکتر ویلیام ال وایت نوشته شده که در نوع خودش جزء مقالات قابل توجه محسوب می شود، خاطرنشان کرد: این کتاب در شهریور ۹۷ رونمایی وجلد نخست آن که در یک سال به چاپ ششم رسید.
وی اظهارداشت: علاقه مند هستم که متخصصان این کتاب را مد نظر قرار دهند. از طرفی بودجه آن را صرف تحقیقات کردیم و به بهترین مقالات جایزه می دهیم. مدیرکل جمعیت احیای انسانی کنگره ۶۰ در بخش دیگری از سخنان خود همچنین با اشاره به حضور متخصصان و کارشناسان مختلف حوزه اعتیاد ودرمان آن در این کنگره، تصریح کرد: هرچند کنگره ۶۰ فقط ریکاوری آن قوی نیست و ریکاوری بخشی از کار ما رو تشکیل می دهد اما از نظر ما بیماری اعتیاد کاملا قابل درمان است.

محسن مغاری متخصص جراحی عمومی و فوق تخصص جراحی کولورکتال، پروکتولوژیست هم درباره تجارب بالینی درمان بیماری با رویکرد تئوری ایکس گفت: برخی از افرادی که در کنگره ۶۰ با روش DST با داروی OT تحت درمان بیماری اعتیاد قرارگرفته اند اذعان داشتند بیماری را که از قبل به آن مبتلا بودند در حین درمان اعتیاد، درمان شده است.
حسن مغاری اضافه کرد: دربدو امر تصور می‌شد که این‌یک رویکرد کاملاً اتفاقی و تصادفی بوده است و در ادامه تعداد این افراد بیشتر شد. وی تصریح کرد: سیستم ایکس یا همان مجموعه‌ ناقل‌های عصبی و یا نوروترانسمیترها دراثر سوءمصرف مواد مخدر یا اختلالات روانی و جهان‌بینی فرد از تعادل خارج می‌شود و این یعنی اینکه بیماری‌های روان‌تنی یا سایکوسوماتیک دراثراختلال در سیستم ایکس افراد به وجود می‌آید؛ باید توجه داشت که در حال حاضر تعداد زیادی بیماری روان‌تنی وجود دارد.
وی در ادامه گفت: برخی از بیماری‌ها در کنگره ۶۰ به درمان رسیدند و خوشبختانه در سه سال اخیر به نتایج خوبی دست‌یافتیم، به‌عنوان‌مثال ما دو بیمار مبتلابه کرون داشتیم که بیماری این افراد درمان و به زندگی عادی خود برگشتند. همچنین این متخصص جراحی عمومی و فوق تخصص جراحی کولورکتال در ادامه موضوع «ترمیم» رایکی ازتصاویری که در تئوری ایکس مطرح می‌شود عنوان کرد و گفت: بدین شکل بیمارانی هستند که جسم آن‌ها توانایی‌ترمیم دارد و این افراد مشکلی ندارند اما برخی افراد در شرایطی قرار دارند که سیستم بیوشیمی بدن آن‌ها به‌گونه‌ای تخریب‌شده که توانایی بازسازی و ترمیم ندارد که برای این قبیل افراد عملیات معکوس را انجام دادیم، درواقع با انجام درمان با سفر ایکس به‌مرور بازگشت به حالت تعادل را تجربه می‌کنند.
به گفته دکتر مغاری درواقع باید گفت که اکثر بیماران مبتلابه بیماری‌های مزمن روانی و عصبی که در سیستم ایکس آن‌ها تخریب ایجادشده می‌توانند با روش درمانی کنگره ۶۰ سلامتی خود را به دست بیاورند. در سیزدهمین کنگره شناخت اعتیاد که طی روزهای ۳۰ مرداد تا یک شهریور برگزار شد، به افراد و پژوهشگرانی که تحقیقات و پژوهش های خود را در قالب مقاله و پوسترارائه کردند، جوایزی از سوی جمعیت احیای انسانی کنگره ۶۰ و دبیرخانه همایش ارائه شد.  
جوایز DST کنگره ۶۰ به مبلغ بیست میلیون ریال به دکتر محمد صالحی، جایزه مبلغ چهل میلیون ریالی به دکتر مسعود حاجی رسولی ها و جایزه به مبلغ شصت میلیون ریالی به دکتر امید مساح وجایزه هشتاد میلیون ریالی به آنی دژاکام اهدا شد.
 جوایز کنگره ۶۰ درحوزه بازتوانی نیز به افراد برتر اهدا شد و جایزه بیست میلیون ریالی به فرنگیس شریفی، سی میلیون ریالی به مهرنوش ایرانی، چهل میلیون ریالی به عصمت خالقی و جایزه پنجاه میلیون ریالی به اسماعیل مردانی تعلق گرفت. درپایان این مراسم ازحامیان و شرکت هایی که از کنگره حمایت کردند نیزتجلیل بعمل آمد.
درپایان این مراسم ازحامیان و شرکت هایی که از کنگره حمایت کردند نیزتجلیل بعمل آمد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha