۵ شهریور ۱۳۹۸، ۱۴:۴۱
کد خبر: 83453687
T T
۰ نفر
هند از تکنولوژی روسیه برای اعزام انسان به فضا استفاده می کند

دهلی نو-ایرنا- رسانه های هند روز سه شنبه گزارش دادند که دهلی نو قصد دارد از تجهیزات و فناوری های روسی برای ساخت کپسول حامل فضانوردان هندی و اعزام آنها به فضا استفاده کند.

نشریه " اکونومیک تایمز" روز سه شنبه در گزارشی نوشت: روس کازموس، شرکت دولتی هوا و فضای روسیه در بیانیه ای اعلام کرده که هند و روسیه در طول اجلاس اقتصادی شرق که قرار است در تاریخ ۴ تا ۶ سپتامبر (13 تا 15 شهریور ) در شهر ولادی وستوک روسیه برگزار شود قرارداد تامین قطعات و تجهیزات مانند  صندلی های خدمه، پنجره ها و لباس فضا نوردان در برنامه هند برای  اعزام انسان به فضا را امضا خواهند کرد.

براساس این بیانیه قرار است مقامات بلند پایه هند و روسیه در حاشیه این اجلاس با یکدیگر دیدار داشته باشند.

دو کشور همچنین برای همکاری در زمینه تکنولوژی موتور، کنترل ماهواره و پروازهای فضایی با حضور انسان با یکدیگر مذاکره خواهند کرد.

هند و روسیه یک قرارداد برای آموزش فضا نوردان هندی نیز امضا کرده اند که طبق آن، فضا نوردان هندی توسط روسیه آموزش خواهند دید.

همکاری های هند و روسیه در عرصه فضا در حالی انجام می شود که آمریکا از گسترش روابط دهلی نو و مسکو ناراضی است و به هند فشار آورده است تا روابط خود با روسیه را در بخش نظامی کاهش دهد.

واشنگتن همچنین هند را تهدید کرده است در صورتی که این کشور به انعقاد قرارداد های بزرگ نظامی با روسیه ادامه دهد، با تحریم های آمریکا مواجه خواهد شد.

دولت هند ، بودجه ۱.۴ میلیارد دلاری به  اولین پروژه اعزام انسان به فضا (گاگانیان) که قرار است در سال ۲۰۲۲ انجام شود، اختصاص داده است.

نارندرا مودی نخست وزیر هند در سخنرانی خود در مراسم روز استقلال هند( ۱۵ ماه اوت سال ۲۰۱۸) از طرح دهلی نو برای پرتاب یک انسان به فضا تا سال ۲۰۲۲ در راستای طرح "گاگانیان" یا پرواز انسان در فضا پرده برداشت.

بر اساس این طرح هند قصد دارد در یک ماموریت هفت روزه، سه فضانورد را در خارج از جو زمین قرار دهد. موفقیت در این طرح، هند را در میان کلوپ سه عضوی از جمله آمریکا، روسیه و چین قرار خواهد داد که توانسته اند ماموریت های  فضایی با حضور انسان را انجام دهند.

هند در سال گذشته  با موفقیت کپسول حامل فضانوردان را آزمایش کرد.  این آزمایش در واقع یک تست ایمنی بود که در صورت خطا و یا نقص فنی جدی، کپسول فضانوردان از موشک اصلی جدا و جان خدمه آن حفظ می شد. اینگونه سیستم های ایمنی تقریبا در تمام موشک های حامل انسان، مورد استفاده قرار می گیرد.

سازمان تحقیقات هوا و فضای هند( ایسرو)  مراحل تولید و تکمیل موشک های "جی اس ال وی" نسل سوم را که دارای ظرفیت لازم برای پرتاب 3 فضانورد به فضا می باشد،تکمیل کرده است.

دولت هند همچنین در ماه جاری با موفقیت  کاوشگر خود را در مدار ماه قرار داد. این کاوشگر در هفته اول ماه آینده بر روی نیمه تاریک ماه فرود خواهد آمد. این ماموریت در کره ماه "چاندرایان ۲" نام گرفته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha