دکتر جبارعلی ذاکری روز سه شنبه در مراسم افتتاحیه اولین مرکز نوآوری بانوان در دانشگاه علم و صنعت که با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) برگزار شد، افزود: طبق برنامه راهبردی دانشگاه علم و صنعت که در حال حاضر چهارمین برنامه در حال اجرا است، برای تکمیل اکوسیستم تجاری سازی دانشگاه که یکی از وظایف دانشگاههای نسل چهارم است، شکلگیری این مراکز پیشبینی شده است.
وی بیان کرد: در چند سال گذشته مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت شکل گرفته است و حدود ۵۰ شرکت فعال در این مرکز رشد حضور دارند، محدودیت فضای فیزیکی باعث شده توسعه این مرکز رشد به کندی صورت گیرد.
ذاکری اظهار کرد: دی ماه سال گذشته اولین مرکز نوآوری دانشگاه افتتاح شد و امروز نیز دومین مرکز نوآوری دانشگاه با نام مرکز نوآوری مانا راهاندازی شده است، راهاندازی مرکز نوآوری در دانشگاه موجب پویایی در دانشگاه شده است و امیدواریم با راهاندازی دومین مرکز این پویایی با شتاب بیشتری پیش برود.
وی یادآور شد: دانشگاه علم و صنعت بین دانشگاههای صنعتی کشور، در ۴ دانشگاه برتر قرار دارد. در برخی رشتهها، دانشگاه جایگاه خوبی را کسب کرده است، در این دانشگاه فعالیتهایی در مرزهای دانشی در حوزه های عصبی، حمل و نقل هوشمند و ماهواره انجام میشود، این قلهها در دانشگاه شناسایی شده و در صدد تقویت آن هستیم تا دارای جایگاه برتر بین دانشگاههای داخلی و خارجی باشیم.
رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: دانشکدههای این دانشگاه جز ۱۵۰ دانشکده برتر بین دانشگاههای دنیا قرار گرفته است.
اولین مرکز نوآوری بانوان در دانشگاه علم و صنعت ایران، برای افزایش تعامل و همکاری بانوان در فعالیتهای کارآفرینی و استارتآپی و استاندارد سازی فضای مورد نیاز مادران در محیطهای کار اشتراکی، مراکز نوآوری، شتابدهندهها و شرکتهای دانش بنیان راه اندازی شده است.
افزایش تعامل و همکاری بانوان در فعالیتهای کارآفرینی و استارتآپی و استاندارد سازی فضای مورد نیاز مادران در محیطهای کار اشتراکی، مراکز نوآوری، شتابدهندهها و شرکتهای دانش بنیان از اهداف دیگر راه اندازی این مرکز است.
نظر شما