به گزارش روز سه شنبه دانشگاه پیام نور، پذیرفته شدگان مصاحبه هفتمین نوبت پذیرش دوره دکتری تخصصی شعبه بین الملل دانشگاه پیام نور- امارات با حضور در ساختمان مرکزی دانشگاه پیام نور تهران و همچنین ساختمان محمد المولا واحد ۷۰۴ مرکز امارات با مدارک ضروری شناسایی و تحصیلی به منظور ثبت نام اقدام کنند.
یادآور می شود؛ مصاحبه رشته های روانشناسی سلامت و برنامهریزی آموزش از راه دور روز دوشنبه آینده (۱۱شهریور ماه جاری) ساعت ۸:۳۰ در محل مرکز سنجش و آزمون برگزار می شود.
داوطلبان به منظور اطلاع از تغییرات احتمالی به آدرس www.pnu.ac.ir مراجعه کنند.
تمدید مهلت ثبت نام در رشته های بدون آزمون دانشگاه پیام نور
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور از تمدید مهلت ثبت نام در رشته های بدون آزمون (صرفا بر اساس سوابق تحصیلی) تا ۲۸ شهریورماه خبر داد.
مرتضی محسنی عنوان کرد: دانشگاه پیام نور در تمامی گروه های آزمایشی؛ علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی، علوم انسانی و هنر پذیرای داوطلبان علاقه مند به تحصیل است.
وی همچنین افزود: برخی از داوطلبان که در آزمون سراسری شرکت نکرده اند؛ یا مجاز به انتخاب رشته نشده اند نیز در رشته های تحصیلی دانشگاه پیام نور که گزینش در آنها بر اساس سوابق تحصیلی (معدل دیپلم) است؛ ثبت نام کنند.
علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کنند.
تربیت مدرس؛ میزبان هفتمین جشنواره ملی رویش
هفتمین جشنواره ملی رویش در روزهای ششم و هفتم شهریورماه ۹۸ با حضور منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه تربیت مدرس برگزار می شود.
در این جشنواره هزار و ۵۷۸ کانون از ۱۳۷ دانشگاه مشارکت کرده اند و به ارائه دستاوردها از طریق سامانه رهگیری مرسولات پستی و همچنین جشنواره در ۳ گروه با یکدیگر به رقابت پرداختند.
علاوه بر حوزه کانونهای برگزیده، حوزه آثار نیز از دیگر بخشهای جشنواره است که در دانشجویان کانون در برخی از رشته ها نظیر ادبی، فیلم، تئاتر، موسیقی، هنرهای تجسمی، هنرهای کاربردی (دستی)، عکس، نمایشنامه نویسی و فیلم نامه نویسی به صورت فردی و گروهی رقابت کردند.
در عرصه های غیررقابتی، ایدهها و چهرههای موفق کانون نیز از دیگر محورهای جشنواره است؛ که به ترتیب ۱۱۵ ایده و ۹۰ چهره به دبیرخانه جشنواره معرفی شدند و پس از ارزیابی و انتخاب ایدههای منتخب، حمایت از اجرای آنها به دانشگاهها توصیه میشود.
همایش ملی تعامل نظام دانشگاهی و فضای اجتماعی
دومین همایش ملی تعامل نظام دانشگاهی و فضای اجتماعی؛ راهبردها و چالش ها به همت مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور ۱۹ آذرماه سال جاری برگزار می شود.
این همایش با هدف ایجاد ارتباط نظام دانشگاهی و فضای اجتماعی میان تولیدکنندگان دانش و عموم شهروندان و همچنین نقش آن در کارآمدسازی پژوهشها و دستاوردهای دانشگاهی برگزار می شود.
چیستی و انواع فضای اجتماعی و عوامل تأثیرگذار بر شکلگیری و تقویت آن، رویکردهای نظری در خصوص تعامل نظام دانشگاهی و فضای اجتماعی، شاخصهای ارزیابی میزان پیوند تعامل نظام دانشگاهی و فضای اجتماعی، بررسی و تحلیل وضعیت موجود میان نظام دانشگاهی و فضای اجتماعی در ایران، نقش نهادهای اجتماعی واسط، چالش ها و راهبردهای تعامل نظام دانشگاهی و فضای اجتماعی، راهکارهای تعامل نظام دانشگاهی و فضای اجتماعی، بررسی و تحلیل نمونههای موفق بینالمللی در برقراری پیوند میان نظام دانشگاهی و فضای اجتماعی، بررسی و تحلیل نمونههای موفق داخلی در برقراری پیوند میان نظام دانشگاهی و فضای اجتماعی، الگویابی و ارائۀ سازوکارهای تقویت ارتباط میان نظام دانشگاهی و فضای اجتماعی در ایران از جمله محورهای این همایش به شمار می رود.
همچنین ظرفیتها و خلأهای قانونی در راستای تعامل نظام دانشگاهی و فضای اجتماعی، رویکرد تاریخی به مقوله ارتباط دانشگاه و فضای اجتماعی، نقش رسانهها و شبکههای اجتماعی در تقویت ارتباط دانشگاه با فضای اجتماعی و ظرفیت استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان در ارتقای تعامل نظام دانشگاهی و فضای اجتماعی از جمله دیگر اهداف این همایش است.
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۸۸۰۳۶۱۴۴-۰۲۱ داخلی ۲۰۶ تماس حاصل کنند.
احداث نخستین خوابگاه سبز در دانشگاه تربیت مدرس
به مناسبت فرارسیدن هفته دولت؛ مراسم کلنگ زنی نخستین خوابگاه سبز دانشگاه های کشور ۱۱ شهریورماه جاری با حضور استاندار تهران در دانشگاه تربیت مدرس برگزار می شود.
معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه تربیت مدرس در این باره اظهار داشت: مراسم شروع ساخت ساختمان خوابگاه ۶۰۰ نفره دانشجویی دختران روز دوشنبه یازدهم شهریور ماه ۹۸ با حضور "انوشیروان محسنی" استاندار تهران، هیأت رئیسه و اعضای شورای دانشگاه تربیت مدرس در ضلع جنوبی این دانشگاه برگزار می شود.
"سید محمد موسوی" در خصوص این خوابگاه افزود: این خوابگاه به عنوان نخستین خوابگاه سبز دانشگاه های کشور با پیش بینی استاندارد های لازم در زمینه صرفه جویی انرژی (سرمایش و گرمایش) و مشاوره با صاحب نظران و کارشناسان این عرصه طراحی شده است.
وی اضافه کرد: این خوابگاه با زیربنای ۷ هزار و ۵۰۰ متر مربع در ۱۱ طبقه برای ۶۰۰ دانشجوی دختر طراحی شده است.
معاون دانشگاه تربیت مدرس ادامه داد: این ساختمان شامل زیرزمین (تأسیسات)، همکف (سایت کامپیوتر، سالن مطالعه، اتاق مشاوره، نمازخانه، سالن تماشای تلویزیون) و ۹ طبقه خوابگاه است که با توجه به برآورد هزینه های اولیه نزدیک به ۱۸ میلیارد و ۲۰۰ میلیون است.
موسوی خاطرنشان کرد: براساس پیش بینی ها مراحل ساخت این خوابگاه ۲ تا ۳ سال زمان می برد.
نظر شما