منصور جلایر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بیش از ۲۰۰ واحد تولیدی صنایع غذایی در استان وجود دارد که به دلیل حساسیت های موجود در این حوزه بیش از ۹۰ درصد واحدهای تولیدی غذایی، دارای گواهی استاندارد اجباری است.
وی اضافه کرد: این واحدها به صورت مستمر رصد می شوند که پس از شناسایی واحدهای متخلف به سرعت مراتب قانونی جهت اخطار، تعلیق و ابطال گواهی و مجوز انجام می شود.
وی با بیان اینکه کنترل و بازرسی این واحدهای تولیدی از طریق شرکت های بازرسی /طرف قرارداد با اداره کل استاندارد/ و اداره کل استاندارد انجام می شود، بیان کرد: واحدهای تولیدی حوزه صنایع غذایی به ۲ صورت بازرسی ادواری و نمونه برداری مورد آزمون قرار میگیرند.
مدیرکل استاندارد آذربایجانغربی ادامه داد: بازرسی ادواری حداقل ۲ ماه یکبار انجام می شود و صفر تاصد واحد تولیدی در تمام مراحل تولید محصول مورد بازدید قرارمیگیرد، نمونه برداری نیز از خود واحد تولیدی یا بر اساس طرح طاها از مراکز عرضه نمونه برداری می شود.
جلایر با اشاره به اینکه سالمسازی محصولات خام غذایی با تربیت مدیران کنترل کیفی میسر میشود، گفت: ۱۳۰ نفر از فارغ التحصیلان رشته کشاورزی در دوره تربیت مدیران کنترل کیفی آموزش های لازم را فرا گرفتند.
اداره کل استاندارد مسوول مستقیم رسیدگی به وضعیت تولید در همه بخش ها و حوزه های تولیدی صنعتی است و سالانه دهها پروانه استاندارد واحدهای تولیدی را به علت های مختلف ابطال یا تعلیق می کند.
۸۱۳۷/۲۰۹۳
نظر شما