۷ شهریور ۱۳۹۸، ۱۰:۰۳
کد خبرنگار: 2485
کد خبر: 83456645
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سیاست  دولت کنترل نرخ ارز و کاهش واردات است

تهران- ایرنا- عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور گفت: سیاست کلی دولت در حال حاضر کنترل نرخ ارز و کاهش واردات است.

شهاب‌الدین بیمقدار روز پنجشنبه با اشاره به هفته دولت و درخصوص رویکردهای مهم دولت اظهار داشت: رویکرد دولت تدبیر و امید در دوره یازدهم همواره به سمت موفقیت بود. و دولت در ۴ سال اول، توانسته بود رشد منفی اقتصادی را به رشد مثبت تبدیل کند. همچنین تورم را تک رقمی کرده و برجام را نیز به سرانجام رسانده بود.
وی درخصوص عملکرد دولت در زمینه راهسازی افزود: عملکرد دولت در زمینه راهسازی و همچنین جاده‌های روستایی مثبت بوده، دولت همچنین در گاز رسانی و آبرسانی به روستاها نیز موفق عمل کرده است.
نماینده مردم تبریز در مجلس بیان کرد: دولت همچنین درخصوص مسائل بهداشت و روان نیز در دولت دوازدهم خوب عمل کرده و در مورد هزینه بستری در بیمارستان‌ها هم نسبتا خوب عمل کرده و من به عنوان نماینده شهر تبریز تاکنون در این زمینه اظهارنارضایتی نشنیده‌ام.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: ما در استان تبریز مدیری دارد که با خیرین در ارتباط است و آنها کمک می‌کنند و مشکل خاصی وجود ندارد. البته اخیرا مراجعاتی در زمینه کمبود برخی داروها به‌خصوص در مورد جانبازان شیمیایی که امیدوارم دولت در این زمینه اقدامات لازم را برای این عزیزان انجام دهد.
بیمقدار ادامه داد: دولت تدبیر و امید همچنین در زمینه مسکن روستایی هم عملکرد موفقیت‌آمیزی داشته است.  
وی درخصوص مسکن شهری نیز تصریح کرد: البته مردم کلانشهرها با مشکلات مسکن روبرو هستند. بالارفتن اجاره‌خانه‌ در شهرها آنها را مجبور به حاشیه‌نشینی خواهد کرد از دولت انتظار می‌رود با برنامه‌ریزی دقت در این زمینه این مشکلات را مرتفع سازد.  
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور اضافه کرد: هر مسئولی که در کشور عملی را انجام می‌دهد باید مسئولیت آن را بر عهده بگیرد. باید به میان مردم رفت و مشکلات آنها را از نزدیک بررسی کرد، و بایستی به فکر مشکلات معیشتی مردم بود. چرا که مردم ما خیلی نجیب و خوب هستند ولی باید در نظر داشت قدرت و ظرفیت تحمل و صبوری مردم نیز حدی دارد. پس باید به جد به فکر وضعیت معیشتی مردم بود.
بیمقدار عنوان کرد: ما هم اکنون در کشور با مساله تحریم‌ها مواجه هستیم. البته تحریم‌کنندگانی نیز در داخل کشور داریم که از همان ابتدا، مخالف برجام بودند، و مخالفت‌ها و حرکت‌های آنها در نهایت منجر به خروج رئیس جمهوری آمریکا از این توافق بین‌المللی و شروع تحریم‌ها علیه کشور شد.
وی خاطرنشان کرد: تحریم‌ها حدود ۶۰ درصد برای کشور مشکل ایجاد کرده است، که بایستی بسیار جدی گرفته شود البته بایستی پیش‌تر برنامه‌ریزی‌هایی برای نفت صفر و یا کمتر اتخاذ می‌شد. 
این نماینده مجلس گفت: به اعتقاد من، دولت در دوره دوم یعنی دولت دوازدهم هم می‌توانست موفق‌تر از این عمل کند، به عقیده من سیاست‌ ارزی دولت کمی حساب نشده بود و کارشناسان نیز این موضوع را تایید می‌کنند.
بیمقدار افزود: به عقیده من دولت باید برای کارآفرینی و رونق اقتصادی کارمندان و کارشناسان را آموزش بدهد، کارشناسان در ادارات برای مردم پیچیدگی ایجاد می کنند، من خودم یک نماینده کارآفرین در شهر تبریز هستم، افرادی کارآفرینی که به ما مراجعه می‌کنند که به عنوان مثال از نحوه ارائه وام به آنها گله‌مندند و بیشتر مواقع می‌گویند که عطایش را به لقایش می‌بخشند به عنوان مثال کشاورزی به من می‌گفت اگر دولت حقوق کارمندان را به ما وام بدهد ما بهتر از آنها کار می‌کنیم. یکسری کارمند در ادارات حقوق می گیرند و کاری انجام نمی‌دهد و فقط آمارسازی می‌کنند. عقیده من این است که بایستی کنترلی روی این آمارها صورت بگیرد.
وی اظهار داشت: به اعتقاد من بهتر است در شرایط تحریمی کشور، میان طبقات پایین و بالای جامعه همسان‌سازی صورت بگیرد. به طور مثال منطقی نیست یک مدیر ۱۲ میلیون بگیرد و یک کارمند ۱.۵ میلیون حقوق بگیرد و یک کارگر روزمزد بیکار باشد. اگر وضعیت به این شکل ادامه پیدا کند رضایتی نه از دولت و نه از حاکمیت نخواهند داشت.
نماینده مردم تبریز تصریح کرد: پیشنهاد من این است که وعده‌های واقعی به مردم داده شود و عملکرد صدا و سیما نیز کنترل شود که دل مردم را خالی نکنند.
بیمقدار با اشاره به پایین بودن قیمت گندم و شیر گفت: پایین بودن قیمت این محصول به ضرر کشاورزان و دامداران است چرا که، کشاورزان تمایلی به فروش گندم خود ندارند. مگر در شرایطی که مجبور به فروش گندم باشند. بهتر است که قیمت این محصول منطقی‌تر و واقعی‌تر باشد.  
با اشاره به افزایش حقوق و دستمزد کارگران و افزایش قیمت گاز، برق و مواد اولیه نیز گفت: با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه برای حفظ تولید و رونق تولید، باید در جهت رفع موانع تولید گام‌های موثرتری برداشته شود.
وی با اشاره به مشکلات تولیدکنندگان نیز اظهار داشت: در حال حاضر بسیاری از پروژه‌ها به حالت تعطیل یا نیمه تعطیل درآمده است. به طور مثال قرار بود بانک مرکزی اعتباری معادل ۸۴۴ میلیون یورو به خودروسازان بدهد که آنها نیز به قطعه‌سازان بدهند که این کار صورت نگرفته است. با این حساب خودروسازان نیز نمی‌توانند پول قطعه‌سازان را پرداخت کنند در این شرایط اگر قیمت ماشین کاهش پیدا کند نزدیک به ۷۰۰ هزار کارگر از کار بیکار خواهند شد.
این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور بیان کرد: من به عنوان رییس فراکسیون حمایت از صنعت و اینکه قطعه‌سازی خودم یک کارآفرین هستم، برخی حرکات را مثبت نمی‌دانم. البته دستورالعمل‌ها صادر می‌شود ولی اجرایی شدن آنها خیلی طول می‌کشد.

وی افزود: به اعتقاد من با یک درست برنامه‌ریزی کنیم می‌توانیم جایگزین‌های نفت را به‌راحتی پیدا کنیم و کشور را اداره کنیم.

وی گفت: سیاست کلی دولت در حال حاضر کنترل نرخ ارز و کاهش واردات است، با این وجود به چسبندگی قیمت‌ها در بازار، قیمت‌ها کالاها کاهش پیدا نکرده ضمن اینکه کاهش واردات در آینده نزدیک منجر به کمبود کالا در انبارها و در نتیجه بالارفتن سرسام‌آور قیمت کالاها می‌شود. البته در این میان قیمت خودرو کمی کاهش یافته که آن هم عدد زیادی نیست.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha