۷ شهریور ۱۳۹۸، ۲۲:۲۴
کد خبرنگار: 1822
کد خبر: 83457607
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۱۸۰۰ صندوق اعتباری زنان روستایی در سطح کشور راه اندازی شد

کرمان - ایرنا - به گفته معاون ساماندهی و توانمندسازی صندوق کارآفرینی امید یکهزار و ۸۰۰ صندوق اعتباری زنان روستایی با ۳۲ هزار عضو در کشور ایجاد شده که این مهم موجبات مشارکت زنان در بخش کسب و کارهای خرد را فراهم کرده است.

به گزارش ایرنا، علی اصحابی عصر پنجشنبه در نشست با خبرنگاران در کرمان با گرامیداشت هفته دولت افزود: همزمان با هفته دولت زیرساخت های مطلوبی در حوزه های مختلف روستایی ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه روستاها محل تولید و اشتغال هستتد گفت: صندوق کارآفرینی امید با یک نگاه توسعه ای نسبت به جامعه روستایی در اجرای کانون توسعه اشتغال روستایی تسهیلاتی را پرداخت کرده است.
معاون ساماندهی و توانمندسازی صندوق کارآفرینی امید با اشاره به اینکه اعتبارات صندوق توسعه ملی اعتباراتی است که از محل خودمنابع صندوق توسعه  به صورت ارز یک و نیم میلیارد دلاری بود که در اختیار چهار بانک عامل قرار گرفت افزود: این ارز با نظر مقام معظم رهبری تبدیل به ۱۸ هزار میلیارد تومان در جهت پرداخت تسهیلات برای روستاها شد.

پرداخت ۱۵۰۰میلیارد تومان تسهیلات روستایی و عشایری 
اصحابی با اشاره به اینکه صندوق کارآفرینی امید به عنوان بانک عامل صندوق توسعه ملی در سال گذشته یکهزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در حوزه روستایی و عشایر تسهیلات پرداخت کرده است گفت:  طی مدت یاد شده ۶۷ هزار ۷۲۸ فرصت شغلی در سطح کشور ایجاد شد.
به گفته اصحابی  ۳۸ درصد تسهیلات در بخش روستاهای مرزی کشور با چهار درصد سودو  در روستاهای غیرمرزی با ۶ درصد سود پرداخت شده است.
معاون ساماندهی و توانمندسازی صندوق کارآفرینی امید با بیان اینکه یکی دیگر از مزیت های صندوق کارآفرینی امبد حمایت از کسب و کارهای مشارکتی و غیرمشارکتی است گفت: در این راستا جامعه روستاها در ایجاد کسب و کارها شناسایی و مردم روستا را اموزش و مزیت های روستا بررسی می شود و در ادامه شرکت تعاونی تشکیل می شود.
اصحابی ادامه داد: به اعضای تعاونی ها تسهیلات خرد پرداخت می شود و این تسهیلات به اعتبار ۴ میلیارد تومان می رسد.

اجرای ۱۱۰طرح مشارکتی و غیر مشارکتی 
وی گفت: از سال ۹۶ تا ۹۸  تعداد ۱۱۰ طرح مشارکتی و غیرمشارکتی در سطح کشور اجرایی شده که بیشتر این طرح ها در نقاط مرزی و استان های کمتر توسعه یافته به اجرا درامده است .
اصحابی بابیان اینکه ۴۸ درصد متقاضیان در تسهیلات اشتغالزایی روستایی را بانوان تشکیل می دهند تصریح کرد:این مهم نشان از مثبتی است که حضور و مشارکت بانوان روستایی را در اقتصاد کشور نشان می دهد.
معاون ساماندهی و توانمندسازی صندوق کارآفرینی امید با بیان اینکه ۵۷ درصد تسهیلات در بخش کشاورزی بوده که رتبه اول را به خود اختصاص داده است تصریح کرد: حوزه گردشگری، صنایع دستی و بومگردی و معادن کوچک رتبه دوم و سوم را در پرداخت تسهیلات مشاغل روستایی دارند.
وی با بیان اینکه استارت آپ ها موجب ایجاد بازارهای مجازی می شود که یکی دیگر از اولویت های ما را شامل می شود تصریح کرد : هر روستا یک محصول، روستای بدون بیکار و صندوق های خرد محلی از دیگر اولویت های صندوق است.
اصحابی با اشاره به اینکه بخش توانمندسازی در روستاها سبب محرومیت زدایی می شود گفت: در سیاست های توسعه صندوق های خرد زنان روستایی یکهزار و ۸۰۰ صندوق اعتباری زنان روستایی با ۳۲ هزار عضور راه اندازی شر که این مهم موجب مشارکت بسیار بالای بانوان در کسب و کارهای خرد شد و یک شبکه تولید در سراسر کشور را ایجاد کرد.
معاون ساماندهی و توانمندسازی صندوق کارآفرینی امید افزود: برای اطلاع رسانی اعضای این صندوق های اعتباری زنان نرم افزاری تدوین و نهایی شده که در ماه آینده به بهره برداری می رسد.
وی با بیان اینکه طرح هر روستا یک بیکار با توجه به مزیت های روستاها طرح ها تدوین می شود گفت: طی یکسال گذشته تاکنون ۸۰ درصد هدفگذاری صندوق تحقق یافته است.
اصحابی خاطرنشان: در شورای سیاست گذاری توسعه روستایی همه جوانانی که در گروه فعالیت های اقتصادی قرار دارند تامین مالی طرح ها انجام می شود.
معاون ساماندهی و توانمندسازی صندوق کارآفرینی امید بیان داشت: شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها امروزه محور توسعه و محرک فعالیت های اقتصادی هستند تفاهم نامه ای با معاونت علمی ریاست جمهوری و وزارت فناوری و اطلاعات منعقد شده و به نخبگان دارای ایده های کارآفرینی از تسهیلات بهره مند می شوند.
وی ادامه داد: شرکت های دانش بنیان در توسعه بازار کسب و کارهای خرد و مشاغل خانگی نقش بسزایی را در بازارهای مجازی ایجاد می کنند.
اصحابی با اشاره به اینکه حجم زیاد محصولات در بخش های مختلف نیازمند بازار فروش است تصریح کرد: صندوق کارآفرینی امید با حضور بخش خصوصی برای ایجاد تضمین فروش محصولات تولیدی واحدهای تولید روستایی و شهری نمایشگاه های دائمی فروش محصولات تولیدکنندگان را در ۱۲۰ غرفه ایجاد کرده که حداقل هزینه ها را پرداخت می کند.

خلق بیش از 3 هزار فرصت شغلی جدید
معاون ساماندهی و توانمتدسازی صندوق کارآفرینی امید خاطرنشان کرد: به مناسب هفته دولت ۸۰۲ طرح اشتغالزایی صندوق کارآفرینی امید با اشتغالزایی ۳ هزار و ۲۷۲ نفر و با اعتباری بالغ بر ۲۴۰ میلیارد تومان از محل تسهیلات و ۲۴۰ میلیارد تومان آورده شخصی به بهره برداری رسید.
وی گفت: در استان کرمان نیر۵۳ طرح با اشتغال ۳۸۰ نفر و با اعتباری بالغ بر  ۱۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به بهره برداری رسید.
اصحابی افزود: تمام وام گیرندگان از طریق سیستم سحام (سامانه الکترونیک مطالبات) نظارت می شوند و تمام طرح ها به صورت روزانه و ماهیانه قابل رصد هستند.
وی با بیان اینکه طرح های اشتغالزایی که دچار بحران شده باشند صندوق نیز به یاری آن ها می شتابد تصریح کرد: یکی از ابزاری صندوق در بخش کسب و کارهای خرد نظارت مستمر است که براساس نظارت بانک مرکز ۹۷ درصد از واحدهایی دریافتی تسهیلات منجر به پایداری کسب و کارها شده است.

معاون ساماندهی و توانمتدسازی صندوق کارآفرینی امید خاطرنشان کرد: تسهیلات اشتغال روستایی تحول بزرگ اقتصادی در روستاها را ایجاد کرده اند و منجر به ماندگاری مردم در روستاها شده است.
۹۸۹۵ / ۵۰۵۴

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha