سازمان تامین اجتماعی  باید از گردونه تصمیم گیری دولت خارج شود

کرمان - ایرنا - عضو کمیسیون اقتصادی و نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت چه حقی دارد که بر سازمان تامین اجتماعی تصمیم گیری می کند، افزود : تا زمانی که دولت دخالت کند، اصل مطالبات بازنشستگان تامین اجتماعی برطرف نخواهد شد.

به گزارش ایرنا محمدرضا پورابراهیمی روز شنبه در در آیین گرامیداشت روز خانواده و تکریم بازنشستگان با گرامیداشت پرداخت حقوق و مزایای بازنشتسگان و بحث درمان را ۲ مطالبه اصلی بازنشستگان عنوان کرد و افزود: این ۲ مطالبه زمانی تحقق می یابد که آن چه را در اختیارات قانون است؛ تصمیم بگیری کنند.

وی با طرح این سئوال مبنی براینکه سازمان تامین اجتماعی متعلق به چه کسی است گفت: از نظر ما سازمان تامین اجتماعی متعلق به گروه کارگران و کارفرمایان است که کارگران به ۲ دسته جاری و بازنشستگان تقسیم می شوند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کارفرمایان ۲۳ درصد کارفرمایی و کارگر ۷ درصد از بیمه را به سازمان تامین اجتماعی پرداخت می کنند تصریح کرد: از ابتدای تاسیس سازمان تامین، دولت یک ریال کمک بلاعوض نکرده و ارتباط بودجه ای ندارد.

پورابراهیمی با اشاره به اینکه همه اقداماتی که دولت تاکنون برای سازمان تامین اجتماعی انجام داده تعهدات دولت به سازمان تامین اجتماعی است گفت: تعهدات دولت از قبیل پرداخت حق بیمه زنان قالیباف و غیره است.

وی با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی ملک؛ بازنشسته، کارگر و کارفرما است و اساسی ترین کار این است که برگشت منافع آن باید به ذینفعان باشند بیان داشت: دعوا با وزیر قبلی این بود که دولت جای سندیکاها نشسته است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با طرح این سئوال مبنی بر اینکه آیا رئیس جدید سازمان تامین اجتماعی توسط ذینفعان انتخاب شده است،   گفت: سرپرست قبلی سازمان آقای زدا از بدنه سازمان تامین اجتماعی بود و زمانی که ذینعفان انتخاب نکنند؛ معلوم نیست که سایر مسائل چگونه انجام می شود.

پورابراهیمی تأکید کرد: زمانی که دولت در تأمین اجتماعی دخالت می کند؛ شصتا تبدیل به حیات خلوت گروه سیاسی دولت می شود در حالی که شصتا بزرگترین مجموعه اقتصادی تامین اجتماعی است و  باید تعهدات و تفاوت ها را بپردازند و با این روند شصتا خاصت خودش را که تامین منابع تامین اجتماعی است از دست می دهد.

وی با اینکه این سازمان از دولت مطالبه دارد و کسی که آدم دولت و حکم از دولت دارد نمی تواند مطالبه آن را بگیرد گفت: در تمام دنیا  صندوق هایی از قبیل سازمان بیمه ای تامین اجتماعی توسط سندیکاها اداره می شود اما در ایران نقض این قانون است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی اگر ساختاری را باید تعریف شود از ساختار دولت جدا باشد وزیر قبل از این قانون عدول کرده بود.

پورابراهیمی پیشنهاد داد : کانون های بازنشستگی، شوراهای کارگری و کارفرمایی کشور باید پای کار بیایند و از نماینده مردم یا دولت مطالبه کنند و این تنها جریانی است که موضوع سازمان تامین اجتماعی را حل می کند.

وی خاطرنشان کرد: دنبال ساختار مجزا برای سازمان تامین اجتماعی هستیم که در این صورت سندیکاهای کارگری مدیرعامل تامین اجتماعی را تعیین کنند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سه جانبه گرایی با تأمین اجتماعی تنها راه برون رفت از مشکلات تامین اجتماعی است گفت: ذینعفان تامین اجتماعی باید برای تامین اجتماعی تصمیم گیری کنند.

پورابراهیمی تصریح کرد: دولت می تواند از راه های مختلف به صورت نقدی و واگذاری املاک بدهی های خود را به سازمان تامین اجتماعی پرداخت کند.

وی خاطرنشان کرد: آمریکایی شدیدترین تحریم ها را علیه کشور ما اعمال کردند اما به اهدافی که می خواستند نرسیدند و ما از این شرایط سخت عبور خواهیم کرد.

قانون تناسب سازی حقوق مستمر بگیران پیگیری می شود

دیگر نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی  نیز در این آیین گفت : دولت باید ۵۰ هزار میلیارد تومان بدهی خود را پرداخت کند تا قانون همسان سازی حقوق مستمربگیران اجرایی شود.

محمد مهدی زاهدی  با اشاره به اینکه اگر ۱۲ هزار میلیارد تومان از مطالبه را دولت پرداخت کند  طرح  تناسب سازی حقوق مستمربگیران اجرایی می شود گفت: این مهم در مجلس پیگیری می شود.

وی با اشاره به اینکه براساس اظهارات رئیس تامین اجتماعی تا ۲ ماه آِینده مسائل بیمه ای و درمانی بازنشستگان تامین اجتماعی حل و فصل می شود تصریح کرد: در مجلس قبل برای کمک به افراد مسن این قانون که با ۱۰ سال سایقه بیمه ۶۰ سال عمر بازنشسته شوند برای رفاه اجتماعی به تصویب رسید که اقدام بزرگی بود.

۹۸۹۵ / ۵۰۵۴

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha