بهمن مرادنیا روز شنبه در نشست کمیسون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان اظهار داشت: اعتقادی بر این نداریم که استان کردستان دارای حجم بالایی از قاچاق است بلکه حجم بالاتری از قاچاق در استانهای دیگر دیده میشود.
وی با بیان اینکه شاید وجود این نگاه در رابطه با استان کردستان به دلیل عدم اطلاع رسانی مناسب است که باید جبران شود افزود: موضوع کولبری را هم مختص به کردستان کردهاند و طوری بیان میشود که تنها در کردستان چنین مشکلی وجود دارد.
وی اضافه کرد: وقتی بازارچهها تعطیل است کالایی به صورت ترانزیت وارد یا خارج نمیشود بنابراین کولبری اگر وجود دارد به قاچاق میپردازد.
استاندار کردستان با تاکید بر حضور فعالانه دستگاهها و انعکاس گزارشات در کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: دستگاهها گزارشات کاملی در کمیسیون ارائه دهند تا مشکلات و ضعفها شناخته شده و حل شود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی کردستان هم در این نشست گفت: تاکنون ۷۱۳ هزار تُن گندم خریداری شده و هفت هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال از هزینهها به گندم کاران پرداخت شده و چهار هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال آن مانده است.
خالد جعفری با بیان اینکه بخشهایی از شهرستانهای سنندج و دیواندره هنوز در حال برداشت گندم هستند اضافه کرد: کردستان بعد از خوزستان در رده دوم تولید گندم قرار دارد و پس از کردستان هم استان فارس قرار گرفته است.
وی افزود: روزانه ۲ هزار تن خرید گندم در استان صورت میگیرد و تاکنون ۱۰ درصد خرید گندم کشور در استان خریداری شده است.
رئیس اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز فرماندهی انتظامی کردستان هم گفت: از دو ماه گذشته سه طرح مبارزه با قاچاق کالا اجرایی شده و کشفیات مختصری در این حوزه صورت گرفته که اکثرا به دلیل نداشتن مجوز در لحظه حمل و نقل بوده است.
سرهنگ شاه حسینی اضافه کرد: قاچاق گندم در استان کردستان دیده نشده است و در این رابطه میتوان گفت نگرانی عمدهای وجود ندارد.
وی یادآور شد: تا پایان شهریورماه پلیس امنیت اقتصادی در ۱۳ استان کشور مستقر میشود که استان کردستان یکی از استانهای پایلوت در اجرای این طرح است.
در این نشست به مشکل حمل و نقل یک شرکت تولیدکننده سیگار در استان کردستان هم رسیدگی شد. مقرر شد مکاتبات لازم به استانهای دیگر صورت گیرد تا کالاهای تولیدی این شرکت در استانهای دیگر به ظن قاچاق ضبط نشود.
۶۱۰۸ / ۳۰۳۴
نظر شما