۲۵ مهر ۱۳۹۸، ۸:۰۰
کد خبرنگار: 965
کد خبر: 83460264
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

جنگ اقتصادی کنونی نیازمند قوانینی درحمایت از تولید است

قم - ایرنا - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم افزود: جنگ اقتصادی کنونی نیازمند قوانین جدید و متناسب با این شرایط است که باید با درک صحیح شرایط کنونی، قوانین را به نفع تولید منعطف کرد.

محمود سیجانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا،‌ با بیان اینکه شرایط اقتصادی کنونی و فشارهای ناشی از تحریم‌های اقتصادی نیازمند کار شبانه روزی است، ‌افزود: وضعیت اقتصادی کشور ویژه است و در شرایط خاصی قرارداریم که در این شرایط آرامش و سکون معنا ندارد.

وی کار شبانه روزی را لازمه عبور از شرایط کنونی دانست و ادامه داد: دستگاه های مختلف از جمله مالیات و سازمان‌های خدمت رسان در زمینه توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز تولید در صنعت تاثیرگذار هستند که باید این دستگاه‌ها نیز شرایط کنونی اقتصادی و فشار به تولیدکنندگان را به خوبی درک و از فشار مضاعف به آنها اجتناب کنند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم بیان کرد: تامین مواد اولیه و نقدینگی از جمله دغدغه‌های مهم واحدهای تولیدی در شرایط کنونی است که تلاش برای حفظ وضعیت موجود اشتغال و سرمایهگذاری در واحدهای صنعتی استان و درگام دوم جذب سرمایه گذار جدید و توسعه واحدهای صنعتی استان در دستور کار است.

سیجانی، در کنار حفظ واحدهای تولید، نگاه توسعه‌ای به حوزه صنعت در استان مورد تاکید است، گفت: توسعه واحدهای صنعتی در جذب سرمایه‌گذرای و تکمیل طرحهای نیمه تمام از جمله اولویت‌های این استان است.

وی اظهار داشت: توسعه واحدهای موجود از احداث واحدهای جدید اثربخشی بیشتری دارد به همین دلیل، تقویت واحدهای موجود و حمایت از طرح های توسعه ای واحدهای فعلی به صورت جدی در دستور کار قرار دارد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم تاکید کرد: با حمایتهای  انجام شده در زمینه توسعه واحدهای صنعتی موجود، تعداد اشتغال ناشی از توسعه واحدهای موجود به اشتغال ناشی از احداث واحدهای جدید در استان نزدیک شده که این نشانه ای از فعالیت خوب واحدهای موجود در استان است.

سیجانی، ایجاد رضایت صنعتگران و حل مشکل واحدهای صنعتی را فرهنگی ریشه ای در سازمان صنعت ، معدن و تجارت دانست و ادامه داد: این سازمان  به عنوانی سازمانی تخصصی و جوان، شبانه‌روز در تلاش است تا با رصد، شناسایی، برنامه ریزی و پیگیری مشکلهای حوزه صنعت،‌ مانع از اخلال در حوزه اشتغال و تولید در این استان شود.

وی ادامه داد: در شرایط تحریم که ورود برخی کالا با مشکل مواجه شده است، حمایت از تولیدکنندگان داخلی برای تامین کالاهای جایگزین موجب اشتغال مستقیم در تولید، خودکفایی کشور و همچنین ایجاد شغلهای غیر مستقیم می شود که این نشان از اهمیت توجه به حوزه صنعت است.

۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که از این تعداد حدود ۹۰ درصد مربوط به صنایع کوچک و متوسط است؛ همچنین حدود ۵۴ هزار تن در واحدهای صنعتی استان فعالیت می‌کنند.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خور آباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha