ورود و خروج دارو به قم نیازمند نظارت و کنترل دقیق است

قم - ایرنا - مدیرکل امنیتی - انتظامی استانداری قم گفت: از مجموع ۱۸۰ داروخانه موجود در قم تنها ۱۵ مورد در سامانه جامع انبارهای این استان ثبت نام کردند، از این رو تعداد اقلام دارویی مورد نیاز و ورود و خروج دارو به استان مشخص نیست. 

حسین امیری شامگاه یکشنبه در پنجمین جلسه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز قم در تالار امام جواد (ع) استانداری اظهار داشت: حدود یک ماه پیش طی جلسه ای با مسئولان و متولیان داروخانه های قم ضرورت ثبت نام در سامانه مذکور را گوشزد کردیم ولی آنها با این استدلال که قصد گرفتن مالیات از آنها را داریم از این کار خودداری کردند.
وی بیان داشت: این تعداد ثبت نام صورت گرفته نمی تواند آمار دقیقی را از وضعیت دارو در اختیار دستگاه های نظارتی و بازرسی استان قرار دهد.
وی گفت: دارو یک کالای مهم و حیاتی برای استان است، و این تعداد ثبت نام کننده در سامانه جامع انبارهای قم قانع کننده نیست، و متاسفانه مسئولان داروخانه های استان نیز حاضر به همکاری نیستند.
مدیرکل امنیتی استانداری قم علت یابی دقیق در این خصوص را خواستار شد، و گفت: استان های دیگر در زمینه ثبت نام داروخانه ها در سامانه جامع انبارها از قم جلوتر هستند و شیب حرکتی این استان بسیار کند است.
وی گفت: دارو یکی از نیازهای مبرم قم به شمار می آید و داروخانه هایی نیز وجود دارد  که نیاز بیمارستان های استان را تامین می کنند، ولی دارو و تجهیزات پزشکی قاچاق از معضلاتی است که داروخانه های استان به آن دامن می زنند.
امیری تصریح کرد: آن گونه که قانون گذار مشخص کرده اگر تعدادی دارو به صورت مازاد حتی در یک یخچال نیز نگهداری شود، مشمول کالای قاچاق است.
وی دربخش دیگری از سخنان خود موضوع فروش ارز در اطراف حرم حضرت معصومه (س) را مورد توجه قرار داد و افزود: درحالی که ساعت کار قانونی صرافان ۹ تا ۱۹ است، براساس نظر شورای تامین استان مقرر شد با توجه به شرایط ویژه قم به لحاظ زائر پذیری و همچنین مقابله با دلالان ارز ساعت کار صرافی ها افزایش پیدا کند.
وی با بیان اینکه هفت صرافی در قالب این طرح قرار گرفتند، گفت: دیوان محاسبات با این اقدام مخالفت کرد و آن را مغایر با قانون دانست.
وی با بیان اینکه صرافان برای این کار آمادگی دارند و شورای هماهنگی بانک های استان نیز برای ساعت های اضافه کاری آنها یک میلیارد و  ۵۰۰ میلیون ریال را تعیین کرده است، گفت: برغم اقدام ها و تدابیر امنیتی از سوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ولی به دلیل عدم اجرای طرح مذکور هنوز دلالان ارز جولان می دهند.
امیری با اشاره به نیاز شدید استان به ارز در آستانه اربعین حسینی یادآور شد: سال گذشته به دلیل ارزان بودن ارز در قم از استان های همجوار مانند اصفهان، مرکزی و سمنان برای خرید ارز زیارت اربعین به قم می آمدند و امسال نیز با این مساله مواجه خواهیم بود و اگر نتوانیم ارز لازم را از طریق صرافی ها تامین کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد.
۷۴۰۳/ ۶۱۳۳/

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha