مینا رجایی روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: این سامانه تحت نظارت سازمان بهزیستی استان بوده و تمام اطلاعات معتادان مانند زمان شروع مصرف و مدت زمان تحت نظر درمانی را در اختیار مددکار قرار می دهد.
وی افزود: یکسانسازی پروندههای معتادان در حال درمان از دیگر اهداف راهاندازی این سامانه است که سبب میشود تا جامعه آمار معتادان، قابل تحلیل و ارزیابی باشد.
رییس اداره بهزیستی ری گفت: تعدادی از معتادان متجاهر بیهویت بوده و قابل شناسایی نیستند که این سامانه راهکاری برای شناسایی این افراد است.
به گزارش ایرنا، ۱۵هزار معتاد متجاهر از سطح پایتخت از پاییز سال گذشته جمع آوری و به مراکز جنوب تهران منتقل شدند که از این تعداد؛ ۶ هزار معتاد بدلیل مشکلات خاص از جمله کهنسالی، بیماری و سن پایین به خانوادههایشان معرفی شدند و ۲۰۰ معتاد نیز با هدف بازگشت به جامعه و استفاده از این افراد به عنوان نیروی فعال و سرمایه انسانی توانمندسازی شدند.
معتادان متجاهر تا زمان ترک اعتیاد در ۴۱ کمپ اقامتی و ۵ مرکز نگهداری از معتادان متجاهر ترک اعتیاد ویژه ماده ۱۶، اقامت اجباری در شهرری دارند و روند درمان و ترک اعتیاد این افراد بین سه تا ۶ ماه است.
۶۰۰۳/۱۹۷۰
نظر شما