۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۱۲:۴۴
کد خبر: 83467986
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ترس آلمانی ها از ورشکستگی، تروریسم و ترامپ

۱۶ شهریور ۱۳۹۸، ۱۲:۴۴
کد خبر: 83467986
ترس آلمانی ها  از ورشکستگی، تروریسم و ترامپ

تهران - ایرنا - نتایج تحقیقات یک شرکت بیمه آلمانی نشان می دهد که مردم این کشور بیش از هر چیز از ورشکستگی اقتصادی، تروریسم و «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا وحشت دارند.

تحقیقات شرکت بیمه «R+V» آلمان که از بزرگترین شرکت‌های بیمه این کشور است، نشان می دهد بیشترین عواملی که در قرن حاضر در آلمانی‌ها ترس ایجاد کرده سقوط اقتصادی، تروریسم و رویکردهای دونالد ترامپ‌ رئیس‌جمهوری آمریکا بوده است.
به گزارش شبکه دویچه وله، این شرکت که از سال ۱۹۹۲ تا کنون از آلمانی‌ها در مورد ترس‌هایشان نظرسنجی می‌کند نگاهی به دلهره‌های آنها طی سال‌های گذشته انداخته است.
در فهرست نگرانی های مردم این کشور اروپایی بیم از بیکاری و ورشکستگی اقتصادی و وقوع حوادث تروریستی در صدر مهمترین عوامل نگران کننده قرار دارند.
بر این اساس سیاست های رئیس جمهوری آمریکا که منجر به تنش های سیاسی و جنگ تجاری بین قدرت های اقتصادی شده نیز از جمله دیگر عوامل نگران کننده از نظر مردم آلمان است.
در همین رابطه «بریگیته رومشتت» کارشناس این شرکت به دویچه وله گفته که کاهش میانگین ترس آلمانی‌ها و رسیدن ‌آن به ۳۹ درصد در سال جاری شگفت‌آور است.
وی می‌افزاید: رونق خوب اقتصادی در سال‌های گذشته تأثیری مثبت در کاهش دلهره آلمانی‌ها گذاشته و ترس از بیکاری به صورت بی‌سابقه‌ای کم شده است.
رومشتت می‌گوید: زنان آلمانی ترس‌های بیشتری نسبت‌ به مردان دارند و این خصیصه از سال ۱۹۹۲ تا به‌حال تغییر نکرده است.

کارشناس شرکت بیمه «R+V» نکته دیگری را نیز خاطرنشان می‌سازد: در شرق آلمان میزان ترس، ۱۰ درصد از غرب کشور بیشتر است.  با این آمار می‌توان فهمید، چرا یک گروه راست‌گرای پوپولیستی مانند «آلترناتیو برای آلمان» در شرق آرای بیشتری می‌آورد.
وی علت این قضیه را این‌گونه شرح می‌دهد: در شرق آلمان مردم درآمد کمتری از غرب کشور داشته‌اند و به همین خاطر احساس وابستگی و در نتیجه ترس در آن‌ها بیش‌تر از مردم غرب کشور است.
در نموداری که این شرکت از میزان ترس در آلمان ترسیم کرده، بزرگترین عامل هراس‌آور برای آلمانی‌ها در سال ۲۰۱۹ باری است که به واسطه شمار بالای پناهجویان بر دولت این کشور تحمیل شده است به طوری که ۵۶ درصد از آلمانی‌ها چنین ترسی دارند.

آنها بیم دارند که باز هم موج دیگری از پناهجویان از راه برسد و در این کشور تنش بیافریند.
این در حالیست که به گفته «اولریش واگنر» استاد «روانشناسی اجتماعی» دانشگاه ماربورگ شمار پناهجویان از سال ۲۰۱۶ تا به‌ حال کاهش یافته و بیش از خود پناهجویان، مباحث مطرح‌ شده در حوزه سیاست و رسانه‌ها هستند که به این ترس‌ها دامن می‌زنند.

۱۰۷۱

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha