حوادث رانندگی پارسال جان ۶۵۰ نفر را در پایتخت گرفت

تهران- ایرنا- دبیر شورای عالی ترافیک کشور گفت: ۶۵۰ نفر سال گذشته در حوادث رانندگی داخل شهر تهران جان خود را از دست دادند.

به گزارش ایرنا، پوریا محمدیان یزدی روز شنبه در شورای هماهنگی ترافیک‌ استان تهران با موضوع ارزیابی طرح کاهش آلودگی هوای تهران و آخرین وضعیت راه آهن حومه ای در شهرهای استان تهران افزود: طی سال ۹۷، در مجموع ۱۷ هزار و ۱۰۰ نفر در تصادفات جاده ای کشور کشته شده اند که ۷۵ درصد آن مربوط به حوادث برون شهری است.

وی یادآورشد: تعداد این حوادث در سطح استان تهران به یک هزار و ۳۰۰ مورد می رسد که ۶۵۰ مورد آن در داخل پایتخت به وقوع پیوسته است.

محمدیان یزدی اظهارداشت: ۴۶ درصد از این تلفات مربوط به عابران پیاده و ۳۵ درصد موتورسیکلت ها هستند، بر همین اساس برنامه ریزی ها برای کاهش تلفات باید بر روی این دو عامل متمرکز باشد.

دبیر شورای عالی ترافیک کشور گفت: علت فوتی عابران پیاده به دلیل گذر از عرض خیابان ثبت نشده بلکه شخص در حاشیه خیابان درگیر تعمیر خودرو یا متقاضی کمک بوده و دچار حادثه شده است، از همین رو این آمار اعلام می کند که باید بر روی خدمات امداد خودرو در سطح پایتخت برنامه ریزی بیشتری داشت.

وی تصریح کرد: به طور معمول در تصادفات فوتی، افراد یا حین حادثه، یا در زمان انتقال یا در بیمارستان جان خود را از دست می دهند که در سطح استان تهران ۳۴ درصد افراد در حین حادثه و ۶ درصد در زمان انتقال فوت کرده اند.

محمدیان یزدی آمار ۶۰ درصدی فوت افراد در مراکز درمانی و بیمارستان ها استان تهران را نگران کننده برشمرد و خاطرنشان کرد: این موضوع باید از سوی دانشگاه های علوم پزشکی این استان بررسی شود تا نقاط ضعفی که منجر به افزایش آمار کشته شدگان تصادفات رانندگانی در بیمارستان ها می شود به دست آید.

دبیر شورای عالی ترافیک کشور به وضعیت فقر امکانات کنترل ترافیک در شرق و غرب استان تهران اشاره کرد و ادامه داد: با نبود این امکانات، آمار تلفات جاده ای در این مناطق نیز رو به افزایش است، در حالی که در داخل شهر نیز همچنان درگیری میان پلیس راهور و شهرداری پایتخت جای کار دارد.

وی خواستار ورود شورای ترافیک استان برای ایفای نقش در تامین امکانات و کاهش اختلافات شهرداری و پلیس راهور پایتخت شد و گفت: اگر مصوبه ای در این شورا وجود دارد حقوق عامه است و باید برای ایمنی و تصادفات به شکل جدی بحث شود.

محمدیان اضافه کرد: به طور معمول سه دسته نقطه حادثه خیز داریم، گروهی که با آشکار سازی مرتفع می شوند، دسته ای نیاز به اصلاحات هندسی دارند و بخشی نیز با صرف هزینه و احداث نقاط غیر همسطح ایمن می شوند از همین رو اقدامات لازم در این زمینه باید در دستور کار قرار گیرد.

دبیر شورای عالی ترافیک کشور به وجود ۵۵۰ هزار موتورسیکلت در پارکینگ های توقیفی کشور اشاره کرد و سهم استان تهران را از این میان ۷۵ هزار دستگاه موتورسیکلت برشمرد.

وی افزود: باید ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) برای تعیین تکلیف این تعداد موتورسیکلت بدون صاحب در کشور و استان تهران وارد شود.

تهرام/۳۰۰۱//۱۳۴۸

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha