به گزارش ایرنا، استاندار کرمان در نشست شنبه شب با جمعی از فعالان و سرمایه گذاران اقتصادی با کلیات ایجاد واحد دامداری ۲۰ هزار راسی بز مورسیا برای تولید حدود ۱۵ هزار تن شیر در سال به عنوان زیرساخت اولیه کارخانه تولید مواد لبنی در قلعهگنج موافقت کرد.
محمدجواد فدائی افزود: برای عملیاتی شدن این طرح نیاز به ۶۰۰ هکتار کشت علوفه بوده که ظرفیت تولید حدود ۱۲ هزار تن تولید علوفه در سال را داشته باشد و از سویی سرمایه گذاری لازم برای اجرای موفق طرح یاد شده را ۲۳۰ میلیارد تومان ذکر کرد.
استاندار کرمان ادامه داد: در راستای اجرای این طرح به ۱۲ هزار مترمربع انبار و مجموعا ۴۴۰ هزار مترمربع زمین نیاز بوده ضمن آنکه روزانه ۳۵۰ مترمکعب آب برای شرب بزها و نیز شست و شوی تجهیزات مورد نیاز است.
به گفته فدائی در این نشست هماهنگی مقرر شد سازمان عمران کرمان ۵۰ هکتار زمین و یک حلقه چاه با آب دهی حدود ۳۰ لیتر بر ثانیه ظرف یک هفته آینده برای احداث محل استقرار بزها و کارخانه تولید مواد لبنی براساس توافق نامه فیمابین در اختیار سرمایه گذار مربوطه بگذارد.
استاندار کرمان گفت: همچنین مقرر شد هیاتی به مسئولیت فرماندار قلعهگنج و با عضویت نمایندگان منابع طبیعی، محیط زیست، جهاد کشاورزی جنوب، آب منطقه ای و صمت این واگذاری را پیگیری و چنانچه در روند واگذاری مشکلاتی وجود داشته باشد هیات مزبور موظف هستند با بررسی های کارشناسی دقیق، راه حل مناسب را پیشنهاد کند و در این صورت در نشست دیگری راه حل مدنظر را ارائه و مورد بررسی و اقدام قرار دهند.
وی عنوان کرد: با توجه به اینکه برای خرید بز ۲۳۰ میلیارد تومان، برای کارخانه ۴۰ میلیارد تومان و برای سرمایه در گردش به ۴۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است، مقرر شد راه های تسهیل سرمایه گذاری و جذب تسهیلات بانکی نیز در چارچوب قوانین تداوم یابد.
استان کرمان به عنوان سومین استان پایلوت اقتصاد مقاومتی از ابتدای دولت یازدهم تاکنون توانسته با میدان دادن به بخش خصوصی و بهره گیری از توان معین های اقتصادی مقتدر چون شرکت های مس ایران، گل گهر، میدکو، بنیاد مستضعفان، هواپیمایی ماهان و بانک رسالت قدم های موثری را در راستای رونق تولید و اشتغالزایی پایدار بخصوص در دورافتاده ترین نقاط استان کرمان بردارد تا جایی که این استان از سوی دولت به عنوان الگوی موفق اقتصاد مقاومتی معرفی شد.
۵۰۵۴
نظر شما