۱۷ شهریور ۱۳۹۸، ۱۰:۵۶
کد خبرنگار: 1469
کد خبر: 83468990
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بیشترین سعه‌صدر را با آموزش و پرورش داشته‌ایم

تهران- ایرنا- معاون حقوقی سازمان اموال و املاک کوثر از اتمام زمان توافق این سازمان با وزارت آموزش و پرورش درخصوص املاک تحت تملک خبرداد و گفت: اموال و املاک بسیاری نزد سازمان‌های مختلف داریم و بیشتر آنها را با مذاکره یا حکم قضایی پس گرفته ایم، تنها درخصوص آموزش و پرورش به دلیل ساختار فرهنگی آن سعه صدر به خرج داده‌ایم.

۱۳۲ پلاک ثبتی املاک سازمان اموال و املاک کوثر متعلق به بنیاد شهید و امور ایثارگران در اختیار وزارت آموزش و پرورش است، این سازمان بارها خواستار تعیین تکلیف ملک های خود در اختیار آموزش و پرورش شده است تا در تیرماه ماجرای پلمب مدارس شهدای هسته ای منطقه ۳ و دبستان شهید زیوری منطقه ۲ تهران خبرساز شد.

«علی امینی» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش اظهارداشت: ما از سال ۸۶ به طور متناوب و مستمر در خصوص مدارس تحت تملک آموزش و پرورش مذاکره کردیم و توافقاتی حاصل شد که بعد از جابجایی متعدد مدیران در این وزارتخانه موضوع را منکر و خواستار گفت و گوی دوباره شدند.
وی تصریح کرد: حرف ما از اول این است که بنیاد شهید و امور ایثارگران به عنوان مالک این اموال خواستار تعیین و تکلیف قانونی آنها است که همیشه با مقاومت آموزش و پرورش مواجه بوده است.
معاون حقوقی سازمان اموال و املاک کوثر از مسئولیت بنیاد شهید در مقابل جامعه ایثارگری گفت و افزود: ما در این سازمان مشکلات بسیاری داریم که به مراتب بیشتر از مشکلات آموزش و پرورش است و ناچاریم در راستای قانون به وظایف خود عمل می کنیم.
امینی خاطرنشان کرد: بنیاد شهید مالک بوده و بعد از ارسال اظهارنامه های متعدد و درخواست کتبی مبنی بر خرید، تهاتر ملک، پرداخت با اقساط یا به هر طریق دیگر خواستار تعیین تکلیف این املاک شد.

وی یادآور شد: این املاک ۴۰ سال در اختیار اشخاص حقیقی و حقوقی است که این مدت کمی نیست، زمانی که از آموزش و پرورش ناامید شدیم از طریق محاکم قضایی اقدام به تخلیه املاک کردیم.

معاون حقوقی سازمان اموال و املاک کوثر از برخی مدیران آموزش و پرورش برای بیان بعضی اظهارنظرها انتقاد کرد و گفت: بنیاد شهید مالک بوده و برای تثبیت مالکیت این اموال که متعلق به جامعه ایثارگری است از کسی اجازه نمی گیرد و اگر احساس کند که لازم است این مدارس را تخلیه کند این کار را با حکم قضایی انجام می دهد، زمانی که حکم دادگاه صادر می‌شود به منظور صیانت از احکام صادره این آراء باید به منصه اجراء گذاشته شود و ما نیز بر همین اساس اقدام کرده ایم.

امینی ادامه داد: در کل کشور ۱۳۲ پلاک ثبتی وجود دارد که در اختیار آموزش و پرورش است که از این تعداد ۳۶ پلاک و حدود ۲۶ مدرسه آن در تهران است.

وی افزود: در تمام مراحل دادرسی، کارشناسان آموزش و پرورش در جلسات رسیدگی حضور داشته و محکوم شده اند و پس از محکومیت فرصت قانونی نیز به آنها داده شده است.
معاون حقوقی سازمان اموال و املاک کوثر درخصوص فرصت قانونی گفت: به زمانی اطلاق می‌شود که طرف مقابل به تامین اعتبار و یا مصالحه اختصاص دهد که در تمام معاون حقوقی سازمان اموال و املاک کوثر تصریح کرد: این فرصت‌ها اعمال شده است، هیچ یک از دوستان در آموزش و پرورش قدم مثبتی برای حل این موضوع بر نداشته‌ و بعضاً چندین سال از صدور احکام تخلیه گذشته است.

امینی یادآور شد: املاکی که حکم تخلیه آنها صادر شده پس از اجرای حکم، در سازمان اموال و املاک ثبت می‌شود و به هیچ وجه قابل اعاده به آموزش و پرورش نیست، مگر آن که  برای خرید این املاک اقدام کنند.

وی تاکید کرد: در حال حاضر ۱۱ مدرسه آماده تخلیه است و چنانچه سیاست این سازمان بر تخلیه این مدارس باشد از فردا صبح این کار را انجام می دهیم.

معاون حقوقی سازمان اموال و املاک کوثر ادامه داد: هنوز برای تعدادی از ۲۶ مدرسه تهران اقدام قضایی برای تخلیه انجام نداده ایم که این امر نشان دهنده سعه صدر بیش از حد ما با وزارت آموزش و پرورش است و منتظر اقدام مثبت آنها در این خصوص هستیم.

امینی خاطرنشان کرد: در ۱۸ تیرماه ۹۸ جلسه ای با حضور حجت الاسلام سید محمدعلی شهیدی رئیس بنیاد شهید، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران و سید جواد حسینی سرپرست وقت وزارت آموزش وپرورش برگزار شد، در این جلسه توافق نامه ای در دو بند به امضا رسید که در بند اول آن تصریح شده آموزش و پرورش تا پایان تیرماه برای این املاک اجاره نامه تنظیم کند.

وی اظهارداشت: براساس بند دوم این توافق نامه اگر آنها نتوانستند بند اول را اجرا کنند باید تا پایان مرداد نسبت به خرید مدارس آموزش و پرورش از بنیاد شهید اقدام کنند.
معاون حقوقی سازمان اموال و املاک کوثر با بیان این موضوع که زمان بندی این توافق نامه منقضی و از حیزانتفاع ساقط شده است، گفت: یکی از مسئولان آموزش و پرورش اخیراً گفته است که دوستان بنیاد شهید عاقل تر از آن هستند که توافق نامه را نادیده بگیرند.

امینی تاکید کرد که مهلت این توافق نامه تمام شده و بازگو کردن این مطالب کار درستی نیست.

وی تصریح کرد: سازمان اموال و املاک بنیاد شهید در راستای حفظ حقوق جامعه ایثارگری و درچارچوب قانون برای تثبیت مالکیت و اعاده اموال و املاک از دست رفته خود از هیچ کس اجازه نمی گیرد و در پاسخ به اظهارات این فرد عرض می کنم که چه بهتر به جای فضاسازی غیرمنطقی نسبت به اجرای مفاد و تعهدات خود در توافق نامه منعقده اهتمام ورزد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha