بهرام سرمست روز سه شنبه درجلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سالن جلسات کشتارگاه جاهد قم افزود: منطقه دامشهر این استان جایگاه ویژه ای از نظر اقتصادی و تولیدی داشته و باید مشکلات آن سامان داده شود.
سرمست تصریح کرد: برای هویت بخشی به منطقه دامشهر کد آبادی صادر شده است، با تثبیت این کد و هویت بخشی به آن بسیاری از زیرساخت های خدماتی در آن شکل خواهد گرفت.
استاندار قم با تاکید بر ضرورت حل مشکل آب منطقه دامشهر اظهار داشت: در رابطه گام های مثبتی در سطح استان برداشته شده و به زودی این مشکل سامان خواهد گرفت.
وی اضافه کرد: انتقال کاروانسراهای موجود در منطقه دامشهر به محل پیش بینی شده نیز پیشنهاد مناسبی بوده که باید مورد بررسی و تبادل نظر قرار بگیرد.
وی گفت: در رابطه با راه اندازی درمانگاه انسانی و افزایش مسائل و سرانه های بهداشتی باید اقدامات بیشتری در سطح منطقه دامشهر انجام شود.
سرمست بیان کرد: در صورتی که کد آبادی منطقه دامشهر قطعی و اجرایی شود بسیاری از مشکلات و کمبود سرانه های خدماتی و بهداشتی این منطقه برطرف خواهد شد.
استاندار قم گفت: مجموعه مدیریت استان در محدوده ظرفیت های قانونی آماده هر نوع تعامل و همکاری با دامداران قم است.
وی با اشاره به مساله افزایش قیمت نهادههای دامی بیان کرد: قیمت گذاری نهاده های دامی از سیاست ملی است و استان قم صرفا تابع و مجری اجرای سیاست های دولت است.
وی ادامه داد: برای کاهش و بهبود وضعیت نهادههای دامی پیشنهادات دامداران و تولیدکنندگان استان به صورت مستمر به وزارت جهاد کشاورزی ارسال می شود.
استاندار قم امروز از چندین واحد پرورش دام در منطقه دامشهر بازدید و سپس در بیستمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سالن جلسات کشتارگاه جاهد شرکت کرد.
منطقه دامشهر به مساحت ۷۵۰ هکتار در ۱۴ کیلومتری قم احداث شده و در آن ۱۴۵۰ واحد دامپروری، تجاری و خدماتی مستقر می باشد که شامل تعداد ۵۷۲ واحد گوساله پروار، ۷۱۲ واحد پرورش گوسفند پروار و ۳۱ واحد تجاری، کاروانسرای دامی، میدان دام، میدان علوفه، باسکول،ساختمان دامپزشکی وآسیاب است.
در این مجتمع تعداد ۲۵۰۰ شغل مستقیم و ۵ هزار شغل غیر مستقیم ایجاد و سالانه ۶۵۰ هزار راس دام سبک و ۱۴ هزار راس دام سنگین تبادل میگردد که در مجتمع دامشهر با توجه به واحدهای استقرار یافته در حال تولید، سالانه بیش از ۳۰ هزار تن گوشت قرمز تولید میگردد.
۷۴۰۳/ ۶۱۳۳/
نظر شما