فریدون فربود روز سه شنبه در نشست خبری هفتمین جشنواره بین المللی هنربرای صلح به تشریح جزییات جدید برگزاری این دوره حشنواره پرداخت.
بر اساس اعلام روابط عمومی جشنواره هنر برای صلح ضمن تشکر از همراهی رسانه ها با هفتمین جشنواره هنر برای صلح از همراهان جشنواره قدردانی و به معرفی برنامه های هفتمین دوره این جشنواره پرداخت.
وی افزود: در دوره هفتم بجای پوستر بخش موشن پوستر اضافه شده که امیدوار هستیم در سالهای آینده به نحو بهتری ادامه پیدا کند.
وی هچنین اضافه کرد امسال تعداد گالری های همراه جشنواره به ۱۲ رسیده است که در آن میان یک گالری از فرانسه و یک گالری از هندوستان هم در جمع همراهان این دوره قرار دارند.
وی همچنین اظهار داشت امسال نیز چون سالهای گذشته تنها مراکز فرهنگی هنری چون اداره کل هنرهای تجسمی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دانشگاه سوره دانشگاه هنر انجمن عکاسان ایران، انجمن طراحان گرافیک با جشنواره همکاری دارند و از آن حمایت کرده اند و امسال انجمن موشن گرافیک هم به این جمع اضافه شده است.
دبیر بخش سینمای هفتمین جشنواره بین المللی هنر برای صلح با تشریح روند برگزاری امسال بخش سینما اعلام کرد فیلمهای برگزیده در بخش سینمای امسال با همکاری بنیاد فارابی در سینما فرهنگ و در ۴ روز مجزا به نمایش در خواهد آمد.
ارسال ۱۳۰۰ فیلم به جشنواره هنر برای صلح از سراسر دنیا
علی غیاثوند افزود: از میان ۱۳۰۰ فیلم ارسالی از سراسر دنیا تعداد ۲۳ فیلم توسط هیات انتخاب فیلمها در ۳ بخش داستانی مستند و انیمیشن برگزیده شده که در روزهای اول سوم ششم و هشتم مهر ماه از ساعت ۱۸:۳۰ تا ۲۰:۳۰ در ۴ سانس به نمایش در خواهد آمد.
تماشای فیلم ها برای عموم علاقمندان رایگان و درخواست داریم با توجه به محدودیت زمان برای تماشای رایگان فیلم ها در وبسایت رسمی جشنواره ثبت نام کنند.
وی افزود: جشنواره امسال نیز همچون دوره های گذشته به صورت غیر رقابتی می باشد ولی دو جایزه ویژه برای بهترین فیلم از نظر جشنواره و بهترین فیلم از نظر مخاطبین در نظر گرفته شده. به همین منظور از مخاطبین تقاضا میگردد تا ضمن تماشای فیلمها به اثر منتخب خود رای دهند. آثار انتخابی بعد از پایان جشنواره اعلام خواهد شد.
اواضافه کرد: امسال هیچکدام از فیلمهای کوتاه فیلمسازان جوان زیر۲۰ سال مورد تایید هیات انتخاب قرار نگرفت بنابراین در این رشته فیلمی نخواهیم داشت.
وی افزود با توجه به اینکه اکثر فیلمهای امسال اولین اکران آنها در آسیا میباشد لذا اولویت هیات های انتخاب فیلمهای جشنواره تکیه بر کیفیت آثار بوده و به همین دلیل امسال در بخش داستانی و مستند هیچ اثر ایرانی مورد تایید قرار نگرفته و موضوعیت فدای کیفیت نشده است اما در بخش انیمیشن ۳ فیلم از ایران در کنار فیلمهای سایر کشورها به نمایش در خواهد آمد.
فربود در ادامه این نشست شعار امسال جشنواره را «جهان رنگارنگ » است عنوان کرد و افزود: آثار بر همین اساس و موضوع صلح دسته بندی شده است.
به گفته وی کشورهایی که آثار هنرمندانشان در این دوره جشنواره حضور خواهند داشت عبارتند ازفرانسه، ایتالیا، آلمان، استرالیا، اسپانیا، کره جنوبی، چین نپال، ترکیه، آذربایجان، افغانستان، ایرلند ،فنلاند، سوئد، انگلستان، لوکزامبورگ، برزیل، لیتوانی،عراق و آمریکا هستند.
فربود در خصوص بین المللی بودن جشنواره هم توضیح داد: ضمن حضور آثار هنرمندان از کشورهای دیگر پوستر این دوره جشنواره نیز توسط پیوتر کنتسه از طراحان گرافیک صاحب نام جهان طراحی شده که ایشان در هیات انتخاب بخش موشن هم حضور داشتند و فیلمهای این دوره هم عمدتا خارجی هستند. وی در پاسخ به سوالی در مورد هنرمندان خارجی بخش نمایشکاهی اعلام کرد در بخش عکس نقاشی ویدیو و مجسمه ما از هنرمندان خارجی هم اثر داریم و قاعدتا اگر مشکل هزینه ترانسفر آثار و نقدینگی جشنواره نبود می توانستیم آثار خارجی بیشتری را به نمایش در آوریم .
هفتمین جشنواره بین المللی هنر برای صلح روز جمعه ۲۹ شهریور ساعت ۵ بعد از ظهر در خانه فرهنگ دیهیم واقع در خیابان شریعتی بالاتر از بزرگراه صدر پلاک ۱۷۳۶ افتتاح خواهد شد.
نظر شما