به گزارش خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا، یکصدوهشتاد و سومین جلسه کمیسیون دائمی شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) عصر چهارشنبه در محل این دبیرخانه برگزار شد.
مسعود برومند در جمع خبرنگاران، افزود: توسعه مناطق ویژه علم و فناوری با پیچیدگی های زیادی مواجه است و بر این اساس مجوز جدید برای راه اندازی این مناطق صادر نخواهد شد تا به جمع بندی نهایی برسیم.
وی بررسی و انتخاب اعضا حقیقی کمیسیون های تخصصی این شورا را از موضوعات مطرح در این جلسه اعلام کرد و گفت: در این جلسه کاندیداهای اعضای حقیقی چهار کمیسیون انرژی، کشاورزی، دفاع و امنیت و صنعت و ارتباطات معرفی و پس از دریافت نظرات، اعضای این چهار کمیسیون انتخاب شدند.
دبیرکل عتف در مورد چالش های رفت و آمد اعضای کمیسیون هایی که در سایر استان ها حضور دارند گفت: برای سهولت حضور این اعضا مقرر شد از سوی دبیرخانه شورا، سیستم ویدئو کنفرانس برای حضور مجازی سایر اعضا در جلسات کمیسیون دائمی عتف راه اندازی شود.
برومند اصلاحات پیشنهادی در آیین نامه تاسیس و توسعه مناطق ویژه علم و فناوری را از دیگر موضوعات کمیسیون دائمی عتف دانست و افزود: در جلسه گذشته کمیسیون دائمی عتف، طرح اولیه ای برای این مناطق ارائه شد و نمایندگان پنج استان که مناطق ویژه علم و فناوری در استان شان ایجاد شده بود مشکلات خود را ارائه کردند.
معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: نمایندگان این مناطق پس از بررسی های لازم جمع بندی های خود را برای رفع این مشکلات ارائه می دهند.
دبیر کل شورای عالی عتف گفت: جمع بندی در قالب طرح فرآیندهای اجرایی در این جلسه ارائه و پس از بحث و بررسی مقرر شد یک کمیته محدودتر با حضور اعضای کمیسیون دائمی که با مناطق ویژه علم و فناوری آشنایی بیشتری دارند تشکیل شود.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم بازنگری در توسعه مناطق ویژه علم و فناوری را نیازمند بررسی های بیشتر دانست.
نظر شما