سعید حسن پور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از مجموع گوشت مرغ تولید شده در گلستان، فقط ۷۰ تا ۸۰ در شرایط عادی و ۱۰۰ تن در روزهای اوج توسط ساکنان گلستان مصرف می شود.
وی بیان کرد: در استان گلستان ۱۴ کشتارگاه صنعتی طیور با ظرفیت اسمی ذبح ۴۴ هزار قطعه مرغ زنده درساعت وجود دارد که ۶ کشتارگاه آن دارای کد "آی آر" بین المللی برای صادرات محصول است.
طیق گزارش معاونت بهبود تولید دامی جهادکشاورزی گلستان در اسفند ۹۷، این استان ۹۶۶ مزرعه پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت بیش از ۲۸ میلیون قطعه در سال دارد.
صنعت طیور گلستان به عنوان زنجیره تولید، بخش مهمی از اقتصاد کشاورزی استان را شامل می شود که واحدهای مرغداری، صادرات مرغ و فرآورده های آن، توسعه صنایع تولید خوراک طیور، مرغ مادر، جوجه یکروزه و مزارع پرورش نیمچه گوشتی به عنوان سرمایه مطلوبی در حوزه تولید، تجارت و صادرات این صنعت است.
براساس گزارش معاونت بهبود تولید دامی جهادکشاورزی گلستان، ارزش تولیدات این صنعت در استان افزون بر ۲۱ هزارمیلیارد ریال برآورد می شود که بیش از ۳۰ درصد ارزش افزوده بخش کشاورزی این منطقه است.
همچنین به گفته کارشناسان بخش طیور جهادکشاورزی گلستان، اقلیم مناسب، استفاده از تکنولوژی در پرورش، کمتر بودن تلفات پرورش (۴ درصد در گلستان و میانگین کشوری ۹ درصد)، پایین بودن دوره پرورش (۴۳ روز در گلستان و میانگین کشوری ۵۱ روز) و ارائه تسهیلات بانکی و سرمایه در گردش، از جمله شاخص های مطلوب پرورش طیور در این استان است.
نظر شما