عبدالکریم درویش زاده روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا عنوان کرد: در بندر امام خمینی (ره) به همه شرکت های داری انبار و فعال در زمینه حمل غلات و سایر کالاهای اساسی، اعلام شده راه آهن جنوب آمادگی دارد که به صورت رایگان اتصال های ریلی برای آنها برقرار کند.
وی ادامه داد: تاکنون اتصالات چندین شرکت از جمله ماهیدشت و کارخانه کلهر در مجموعه بندر امام و خارج از این محدوده شبکه ریلی برای شرکت های فولاد، گروه ملی و کاویان برقرار شده است.
این عضو شورای اداری استان خوزستان این اقدام را نیز مستلزم مشارکت متقاضیان در انجام زیرسازی شبکه ریلی عنوان کرد و گفت: محدودیتی برای اتصال مراکز بار در اطراف خطوط راه آهن نداریم.
مدیرکل راه آهن جنوب یادآور شد: جابجایی و حمل کالاهای اساسی از بندر امام خمینی(ره) از طریق راه آهن به تهران، کرج، آدربایجان غربی، سمنان، گرگان، ساری، زاهدان و یزد انجام می شود.
به گفته وی عمده این بارها را گندم و سایر غلات تشیکل می دهند.
وی تصریح کرد: دو خطه کردن و افزایش سرعت در مسیرهای مختلف به همراه توسعه حمل و نقل بار و مسافر بخصوص حمل و نقل حومه ای از جمله سیاست های جدی راه آهن جنوب است که این موضوع در خوزستان به شکل جدی دنبال می شود.
مدیرکل راه آهن جنوب یادآور شد: دو خطه کردن مسیرهای اهواز- بندرامام(ره)، اهواز- اندیمشک - کمربندی، نظامیه و میاندشت با هدف توجه به حمل و نقل مسافری صورت گرفته که علاوه بر آن اتصال خطوط ریلی به مراکز بار به عنوان یک سیاست ملی و کلان مود توجه قرار گرفته است.
راه آهن جنوب دارای سه محور اهواز - اندیمشک (تا ایستگاه هفت تپه)، اهواز - بندر امام خمینی (ره) – ماهشهر و اهواز - خرمشهر – شلمچه است که در مجموع دارای ۱۸ ایستگاه است که طول خطوط اصلی و فرعی به ترتیب ۳۹۳ و ۱۸۰ کیلومتر است.
۹۹۳۱/۶۰۰۲
نظر شما