سرهنگ سلمان حیدری روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به پایشهای صورت گرفته در فضای مجازی و رصد فعالیت کاربران در شبکههای اجتماعی و مراجعه شماری از شهروندان به پلیس مبنی بر هتک حرمت توسط برخی از کانالها، موضوع در دستور کار تیمهای عملیاتی پلیس قرار گرفت.
وی افزود: ماموران با انجام بررسیهای فنی و تحقیقات گسترده توانستند چهار نفر از این افراد را شناسایی کنند.
وی اضافه کرد: این افراد اغلب در زمینه دوستیابی در فضای مجازی فعالیت داشتند و در این زمینه اقدام به هتک حرمت شهروندان میکردند که با دستور قضایی دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی بوکان به افرادی که در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی اقدام به هتک حرمت و حیثیت افراد و نشر اکاذیب میکنند، هشدار داد که براساس ماده ۱۷ قانون جرایم رایانهای و با اثبات عمل مجرمانه، دستگیر و تحویل مقام قضایی میشوند.
سرهنگ حیدری با اشاره به اینکه پیگیری این پرونده همچنان ادامه دارد، تاکید کرد: در صورتیکه شهروندان در ارتباط با این پرونده شکایتی دارند میتوانند به پلیس فتا واقع در پاسگاه «کلتپه» مراجعه و شکایت خود را مطرح کنند.
گسترش ابزارهای ارتباطی و به دنبال آن شکستن مرزهای جغرافیایی و امکان برقراری ارتباط با کمترین هزینه با سایر نقاط جهان از یک سو فرصتی بینظیر به شمار آورده و از سوی دیگر تهدیدهایی را برای امنیت اقتصادی، فرهنگی، سیاسی انسان ها موجب شده است.
یکی از مهمترین این تهدیدها، تولد و گسترش قابل توجه پدیدهای به نام جرایم سایبری است؛ جرایمی که در مقایسه با جرایم سنتی هر روز قربانیان بیشتری از بشریت گرفته و نیز روش های سنتی مبارزه با جرایم در خصوص آنها کارگشا نیست.
۷۵۱۰/۶۱۸۵/۲۰۹۳
نظر شما