پنجمین جلسه کمیته اعتبارسنجی نشریات علمی و بهروزرسانی فهرستهای مجلات دارای اعتبار دانشگاه آزاد اسلامی در راستای کیفیسازی انتشار مقالات دارای اعتبار و اهمیت آن در رتبهبندی دانشگاه در سطوح ملی و بینالمللی، توسط پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.
در این جلسه تعداد ۴۶ مجله که پیش از این توسط کارگروههای ارزیابیکننده مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته بود، ارزیابی نهایی شد و فایل Journal Metrics ۲۰۱۸ تهیه شده نیز به منظور بهرهبرداری واحدهای دانشگاهی و استانها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
به گزارش روز سه شنبه دانشگاه آزاد، همچنین در پی ارائه فهرست «مجلات دارای اعتبار» در خرداد ماه سال ۱۳۹۸، فهرست جدید بهروزرسانی شد و با کد ۹۸/۳ برای بهرهبرداری واحدهای دانشگاهی ارائه شده است.
این فهرست، حاصل هماندیشی و همکاری با صاحبنظران دانشگاه آزاد اسلامی و کمیسیونهای تخصصی هیات ممیزه دانشگاه، با در نظر گرفتن بخشنامههای مرتبط با دانشگاه است.
Arts & Humanities Citation Index، Science Citation Index Expanded، Social Sciences Citation IndexEmerging Sources Citation Index چهار مجموعه با تفکیک موضوعی است.
با توجه به پیچیدگی فرآیند شناسایی مجلات نامعتبر و جعلی و لزوم معرفی این دسته از مجلات، به دنبال ارائه فهرست «مجلات و انتشارات جعلی و نامعتبر» در خرداد ماه ۱۳۹۸، این فهرست نیز توسط پژوهشگاه و شبکههای آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی بهروزرسانی شد که با کد ۹۸/۳۰ در وب سایت به نشانی http://rsh.rvp.iau.ir موجود هستند.
با توجه به لزوم و اهمیت ارائه دستاوردهای علمی دانشگاه در مجلات معتبر، جلسات کمیته تخصصی اعتبارسنجی نشریات علمی هر سه ماه یکبار تشکیل می شود و نتایج حاصل از آن به استحضار واحدهای دانشگاهی، اعضای هیات علمی، دانشجویان و کلیه نویسندگان مقالات علمی می رسد.
همواره جدیدترین نسخه فهرستها مورد بهرهبرداری و استفاده قرار گرفته و این فهرستها ملاک تشخیص خواهند بود.
کلیه موارد موجود در اطلاعیه ۲۵ دی ۹۷ (بهروزرسانی فهرست مجلات و انتشارات جعلی و نامعتبر و معرفی فهرست مجلات دارای اعتبار) که به استحضار تمامی واحدها رسیده است، به قوت خود باقی بوده و همچنان ملاک عمل خواهد بود. در صورت عدم توجه به فهرستهای مذکور، کلیه مسئولیت بر عهده نویسنده خواهد بود.
نظر شما