به گزارش ایرنا مدیر آموزش و پرورش آبادان در این آیین که در مدرسه خدیجه کبری (س) این شهر برگزار شد گفت: شهادت کارکنان اداره آموزش و پرورش آبادان در دوم مهرماه سال ۱۳۵۹ از سوی ارتش رژیم بعث عراق حادثه ای تلخ و غیر انسانی بود که به عنوان جنایت جنگی در تاریخ ثبت شد.
حبیب الله رمضانی از شهدای آموزش و پرورش آبادان به عنوان نخستین شهدای فرهنگی کشور در جنگ تحمیلی یاد کرد و گفت: جا دارد تا دوم مهرماه به نام شهدای فرهنگی کشور در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران ثبت شود.
مدیر آموزش و پرورش آبادان گفت:نهادینه کردن فرهنگ مقاومت و حماسه از آموزههای اسلامی آموزش و پرورش بود که نسل گذشته با فراگیری آن کشور را در برابر هجوم بیگانگان حفظ کرد.
وی با گرامی داشت یاد ۲۵ شهید اداره آموزش و پرورش آبادان در بمباران دوم مهرماه سال ۱۳۵۹ و در نخستین روزهای آغاز جنگ تحمیلی گفت: حمله ددمنشانه ارتش رژیم بعث عراق به اداره آموزش و پرورش آبادان حادثه ای غیر انسانی بود که هرگز فراموش نخواهد شد.
رمضانی گفت:امنیت و آسودگی امروز کشور حاصل از جان گذشتگی و فداکاری شهدای گرانقدر ایران اسلامی در هشت سال دفاع مقدس است.
اجرای سرود بسیج دانش آموزی، دکلمه، روایت حادثه بمباران ، اهدای لوح تقدیر و هدیه به خانواده معظم شهدای آموزش و پرورش از برنامه های این یادواره بود.
۲۵ نفر از کارکنان اداره آموزش و پرورش آبادان سه روز پس از آغاز جنگ تحمیلی در حمله هوایی رژیم بعث عراق به شهادت رسیدند.
مردم آبادان با مقاومت و ایستادگی در مقابل دشمن متجاوز در هشت سال دفاع مقدس چهار هزار شهید تقدیم کردند.
۶۰۶۸/۷۱۰۴
نظر شما