«آنسو فاتی‌های فوتبال ایران» را بشناسید؛ از یادگار تا فردین

تهران- ایرنا- تیم نوجوانان ایران با اقتدار جواز حضور در محله نهایی مسابقات زیر ۱۶ سال قهرمانی آسیا را کسب کرد؛ در این بین چند بازیکن درخشش ویژه‌ای داشتند و خوش درخشیدند.

مسابقات مقدماتی قهرمانی آسیا در رده سنی نوجوانان یا همان زیر ۱۶ سال در ۱۱ گروه به انجام رسید و تیم ایران به همراه ۱۴ تیم تاجیکستان، هند، عربستان، قطر، امارات، چین، استرالیا، کره جنوبی، ژاپن، کره شمالی، یمن، اندونزی، ازبکستان، عمان جواز حضور در دور نهایی را گرفت. مسابقاتی که قرار است  شهریورماه سال آینده در کشور بحرین برگزار شود.

شاگردان حسین عبدی در مرحله مقدماتی، در همدان میزبان سه تیم افغانستان، فلسطین و مالدیو بودند و موفق شدند با اقتدار عنوان سرگروهی را کسب کنند. تیم زیر ۱۶ ساله‌های ایران در گام نخست با ۱۳ گل از سد مالدیو گذشت. سپس با نتیجه ۲ بر یک موفق شد جدی ترین حریف خود فلسطین را شکست دهد و در نهایت با چهار گل افغنستان را در هم کوبید تا ۹ امتیازی شود. ۱۹ گل زده و یک گل خورده ماحصل کار ملی‌پوشان در سه بازی انجام شده بود.

در این دوره از رقابت‌ها چند بازیکن تیم نوجوانان درخشش خاصی داشتند. بازیکنانی که قرار است به زودی به فوتبال باشگاهی و ملی در مقطع بزرگسالان اضافه شوند و به ستاره‌های آینده مستطیل سبز کشورمان تبدیل شوند. نوجوانان ۱۴ و ۱۵ ساله‌ای که می‌توانند به یک «آنسو فاتی» ایرانی تبدیل شوند و تمام نگاه‌ها را در نوجوانی به سمت خود خیره کنند. آنها تقریبا همگی متولد سال ۱۳۸۳ یا ۱۳۸۴ هستند و از جام جهانی ۲۰۱۴، خیلی جدی فوتبال را شناختند و حالا شاید از میان این بازیکنان یک یا چند نفر به جام جهانی ۲۰۲۲ قطر اعزام شوند.

یادگار رستمی

حدود یک چهارم گل‌های ایران در دور مقدماتی توسط این بازیکن به ثمر رسید. رستمی در بازی برابر مالدیو ۲ گل، مقابل فلسطین یک گل و در جدال با افغانستان ۲ گل به ثمر رساند. سه گل از این پنج گل از روی نقطه پنالتی زده شد تا مشخص شود یادگار، یک پنالتی‌زن قهار است و از روحیه بالایی بهره می‌برد. این بازیکن مریوانی با شماره ۱۰ در ترکیب تیم حسین عبدی نقش مهمی ایفا می‌کند و آزادی زیادی در زمین دارد. او، هم می‌تواند هافبکی آزاد باشد و هم یک مهاجم سایه. یکی از توانایی‌های جالب یادگار این است که از هر دو پای خود به خوبی استفاده می‌کند. رستمی جزو مهره‌های خاص تیم حسین عبدی محسوب می‌شود. او به شدت آرام و کم حرف است و بازیکنان بر این باورند که از دیوار شاید صدا دربیاید اما از یادگار نه!

ارشیا کریمی

کاپیتان تیم ملی نوجوانان از پایتخت می‌آید. شماره ۹ باصلابت تیم ملی یعنی ارشیا کریمی که می‌تواند یک کریمیِ خاطره ساز دیگر برای فوتبال ایران باشد. ارشیا در پست هافبک تدافعی به میدان می‌رود. او کاملا در اختیار تیم است و به خوبی رهبری خط میانی و نظم دهی به بازیکنان را بر عهده می‌گیرد. یکی از مهمترین مشکلات فوتبالیست‌های ایرانی تاکتیک‌پذیری ضعیفشان است اما ارشیا در این زمینه بسیار قوی است. او به خوبی مسئولیت‌پذیری یک کاپیتان را در خوی خود دارد و بازیکنان را در داخل و بیرون از زمین کمک می‌کند.

امیر ابراهیم‌زاده

دیگر آقای گل تیم ایران در این دوره از رقابت‌ها امیر ابراهیم‌زاده بود. مهاجم تبریزی تیم ملی که توانایی این را دارد تا جانشین کریم انصاری‌فرد در تیم ملی شود. او با شماره ۱۱ در این دوره از مسابقات ۵ گل به ثمر رساند که چهار گل از این گل‌ها مقابل مالدیو بود که او موفق به ثبت پوکر شد. دیگر گل ابراهیم‌زاده مقابل فلسطین بود. گلی که اگر زده نمی‌شد ممکن بود آن مسابقه با نتیجه یک بر یک به اتمام برسد. او بر خلاف یادگار رستمی بسیار بازیگوش و شوخ است اما بعید است داخل محوطه جریمه توپی به او برسد و تبدیل به گل نشود.

محمدرضا کوشکی

معمولا بازیکنان فانتزی، شماره ۷ را بر تن می‌کنند. شماره‌ای که در تیم ملی نوجوانان به محمدرضا کوشکی رسیده است. هافبک اصالتا لرستانی که در تهران زندگی می‌کند. از مهمترین توانایی‌های کوشکی می‌توان به سرعت زیاد و هوش بالایش اشاره کرد. او در تمامی پست‌های یک هافبک می‌تواند به میدان برود و خارج از زمین هم با شوخی هایی که انجام می‌دهد هم تیمی هایش را می‌خنداند. کوشکی در این دوره از رقابت‌ها مقابل تیم‌های افغانستان و مالدیو دبل کرد تا با چهار گل زده، سومین گلزن تیم حسین عبدی باشد.

فردین بحری

به او لقب شماره یک تیم ملی را داده‌اند. متولد بندرعباس و یک جنوبی تمام عیار. فردین، هم  توانایی بازی در پست دفاع میانی را دارد و هم قدر است در خط میانی به بازی گرفته شود؛ دقیقا مانند روزبه چشمی یا سرخیو ماسکرانو در فوتبال اروپا. در وصف او می‌گویند که امکان ندارد توپ از او رد شود. فردین به خوبی از راه دور شوت می‌زند و ابایی از این کار ندارد. شم گلزنی بالای این بازیکن او را به یک مهره ۶دانگ و قابل اتکا تبدیل کرده است. او جانشینی ندارد و مقابل مالدیو ۲ گل به ثمر رساند. به روایت یکی از مربیانش او مجنون فوتبال است و در همه حال و در هر شرایطی مشغول به فوتبال بازی کردن است. نام فردین بحری، شماره ۶ تیم ملی نوجوانان را به یاد بسپارید.

ایمان دانشی

یک گل به مالدیو زد اما نقش غیر قابل انکارش در بازی تیم عبدی انکار نشدنی بود. او به عنوان مهاجم سایه برای الباقی بازیکنان هجومی موقعیت‌سازی می کرد و خودش را به اصطلاح فدای آنها می‌کرد. دانشی از آن دست بازیکنان است که نفر کنار دستی‌اش می‌تواند راحت‌تر گل بزند و عنوان آقای گلی را به دست بیاورد. این بازیکن اهوازی از خلاقیت بالایی برخودار است و با تنوع بالا در کارش، مدافعان حریف را سردرگم می‌کند.

مسابقات قهرمانی آسیا که سال آینده برگزار می‌شود؛ انتخابی جام جهانی نوجوانان خواهد بود. تیم زیر ۱۶ ساله‌های کشورمان در صورت رسیدن به نیمه نهایی، حضور خود در جام جهانی را قطعی خواهد کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha