بهمن مرادنیا روز پنجشنبه در پنجمین جلسه شورای اداری و تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهید رجایی کردستان که با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور برگزار شد، ضمن تبریک به مدیرانی که به عنوان دستگاههای برتر در این جشنواره انتخاب شدند، اظهارداشت: استان با توجه به عقب ماندگیهایی که در حوزههای مختلف دارد نیازمند تلاش شبانهروزی و پیگیری برای ارتقای شاخصهای توسعه است.
وی اضافه کرد: مدیران باید با برنامهریزی، اولویتبندی کارها و پروژهها و جلوگیری از اتلاف منابع فعالیت کنند تا به هدف ذکر شده دست پیدا کنند.
وی با اشاره به اینکه گلایههایی در استان برای تاخیر در صدور مجوزها وجود دارد، افزود: اتلاف زمان برای صدور مجوزها باعث دلسردی سرمایهگذاران میشود و انتظار میرود سرمایهگذاری که هم در حوزه اشتغال و هم در تولید ثروت نقش اساسی دارد در اولویت کاری دستگاهها قرار داده شود.
مرادنیا یادآور شد: وضعیت استان در حوزه زیرساخت همچنان از متوسط کشوری پایین تر است و در این بخش نیاز به کار بیشتری داریم.
وی اضافه کرد: در حوزه فرهنگی رویکرد استان در ۲ سال گذشته مثبت بوده است.
مرادنیا با اشاره به اینکه رسانهها با انتقاد درست و منصفانه نقش مهمی در توسعه دارند، اظهار داشت: اهالی رسانه از برخی مدیران به دلیل موضعگیری آنها در مقابل انتقادهایشان گلایه دارند و میطلبد مدیران توجه بیشتر به انتقادها داشته باشند و در راستای برطرف کردن مشکلات بپردازند.
وی ضمن تاکید بر اینکه مدیران کل در انتخاب مدیران شهرستانی با فرمانداران همکاری داشته باشند، گفت: خیلی از مدیران شهرستان سروآباد سرپرست و ساکن این شهرستان نیستند و هرچه سریعتر وضعیت این مدیران مشخص شود.
استاندار کردستان گفت: در آستانه انتخابات هستیم بنابراین همه فرمانداران بدون جانبداری از شخص خاصی برای برگزاری انتخاباتی پرشور بدون حاشیه تلاش کنند.
۴۸ دستگاه اجرایی کردستان در جشنواره شهید رجایی شرکت کردند
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کردستان نیز گفت: ۴۸ دستگاه اجرایی استان در بیست و دومین جشنواره شهید رجایی شرکت کردند.
بهرام نصراللهیزاده با بیان اینکه برنامهای در کشور در راستای پویایی کار دستگاه ها انجام می شود، افزود: سالانه دستگاههای اجرایی در محورهای خاصی مورد ارزیابی قرار میگیرند تا نقاط قوت تقویت و تلاش برای اصلاح نقاط ضعف آنها انجام شود.
نصراللهیزاده گفت: این جشنواره رقابتی سالم برای دستگاههای اجرایی در راستای تسهیل خدمات رسانی به مردم است و در هفت محور از جمله مدیریت سرمایه انسانی، ارتقای سلامت اداری و مسئولیت پذیری و در ۲ بخش شاخص های عمومی و اختصاصی بر مبنای مستندات ارائه شده توسط دستگاهها برگزار شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کردستان گفت: بالاترین درصد تحقق دستگاههای استان در این هفت محور مربوط به محور توسعه دولت الکترونیک با ۶۱.۹ درصد اهداف تعیین شده است.
نصراللهیزاده اعلام کرد: ۱۰ دستگاه اجرایی استان در گروه علمی، فرهنگی و آموزشی، ۱۴ دستگاه در گروه عمومی، اجتماعی و قضایی، چهار دستگاه در گروه شرکتها، بانکها و بیمه ها ، ۱۴ دستگاه در گروه زیربنابی و تولیدی، و ۱۰ دستگاه در گروه حمایتی، سلامت و بهداشت شرکت کردند.
وی اضافه کرد: از تعداد مذکور پنج دستگاه و در شاخصهای عمومی و اختصاصی هم ۲ دستگاه به عنوان برگزیده دستگاههای اجرایی استان معرفی و تجلیل میشوند.
بیست و دومین جشنواره شهید رجایی اختصاص به برنامه ارزیابی دستگاههای اجرای در ارتباط با نظام تحول اداری در سال ۹۷ دارد.
۹۹۳۶ / ۳۰۳۴
نظر شما