۶ مهر ۱۳۹۸، ۸:۵۸
کد خبرنگار: 1469
کد خبر: 83492845
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ششمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری برگزار می‌شود

تهران- ایرنا- ششمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری (step) با هدف ایجاد بستری مناسب برای به اشتراک گذاری توانمندی های زنان جهان اسلام روز یکشنبه ۱۹ آبان ۹۸ در دانشگاه الزهرا(س) برگزار می‌شود.

معصومه حسین‌زاده دبیر اجرایی ششمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری (step) زنان در دانشگاه الزهرا(س) روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا درخصوص برنامه تبادل علم و فناوری اظهارداشت: بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص)، با سرلوحه قرار دادن ظرفیت‌ها و توانمندی‌های علمی و فناورانه زنان در جهان اسلام اقدام به اجرای این برنامه به صورت دوره ای و به میزبانی کشورهای مختلف اسلامی کرده است.

وی افزود: برنامه تبادل علم و فناوری تاکنون پنج دوره در کشورهای مختلف برگزار شده و میزبانی این رویداد در دو دوره هم زمان با مراسم اعطای جایزه مصطفی(ص) با ایران و در سه دوره با کشورهای مالزی، عمان و پاکستان بوده است.
دبیر اجرایی استپ زنان دانشگاه الزهرا(س) ادامه داد: این برنامه هر ۶ ماه یک بار در کشورها و محورهای مختلف برگزار می‌شود که امسال پنج دانشگاه در تهران میزبان این نشست است.

حسین‌زاده تصریح کرد: محور سلامت در دانشگاه علوم پزشکی تهران، محور تامین مالی علم و فناوری در دانشگاه امام صادق(ع)، محور آب و انرژی در دانشگاه صنعتی شریف، محور رسانه و علم در دانشگاه صدا و سیما و محور زنان در حوزه علم و فناوری به میزبانی دانشگاه الزهرا(س) برگزار می‌شود.  

وی مهم ترین اهدافی که برنامه استپ به دنبال تحقق آن است را اطلاع رسانی و آگاهی بخشی ظرفیت ها، توانمندی‌ها و دستاوردهای جهان اسلام در حوزه علم و فناوری،  شکل گیری بسترهای مؤثر اشتراک گذاری ظرفیت ها و توانمندی ها در عرصه علم و فناوری به منظور حل مسئله های جهان اسلام عنوان کرد.  
دبیر اجرایی نشست استپ زنان دانشگاه الزهرا(س)  همچنین ایجاد بستر شکل گیری ارتباطات مؤثر میان دانشمندان برجسته جهان اسلام و نخبگان جوان را از دیگر اهداف این استپ بیان کرد.  
حسین زاده خاطرنشان کرد: در این برنامه افراد شاخص فعال در حوزه علم و فناوری شامل دانشمندان برجسته، روسای دانشگاه‌ها، سازمان های حامی توسعه علم و فناوری و فعالات حوزه‌های گفتمان سازی و سیاست گذاری علم و فناوری شرکت می کنند.

وی همچنین گفت: شرکت کنندگان در این نشست علاوه بر اشتراک گذاری دانش و تجربیات خود به بحث و تبادل نظر در خصوص راهکارهای شکل گیری شبکه همکاری‌های علمی پیرامون مسائل کلیدی جهان اسلام می پردازند. این مباحث در قالب برنامه هایی نظیر سخنرانی، پنل های تخصصی،  کارگاه‌های تخصصی و... صورت می پذیرد.
عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا(س) پیشینه برنامه تبادل علم و فناوری (استپ) را سال ۲۰۱۵ در تهران، سال ۲۰۱۶ در کوالالامپور،  سال ۲۰۱۷ در تهران،  سال ۲۰۱۸ در مسقط و سال ۲۰۱۹ در کراچی عنوان کرد.
حسین زاده دستاوردهای برنامه تبادل علم و فناوری را حضور بیش از یک صد و ۵۰ دانشمند برجسته و مدیران مراکز آموزش عالی و تحقیقاتی از ۲۷ کشور جهان و برقراری ارتباط میان آنها در قالب جلسات Academia 2 Academia عنوان کرد و گفت: عقد تفاهم نامه های همکاری مشترک میان دانشگاه‌ها،  اجرای برنامه های همکاری مشترک میان دانشمندان برجسته و دانشگاه‌ها و تصویب شکل گیری ۹ کارگروه تخصصی با مشارکت فعالین علم و فناوری جهان اسلام  را از دیگر دستاوردهای این STEP بیان داشت.  
وی همچنین اجرایی شدن کمیته علم و فناوری زنان و شورای مشورتی بنیاد مصطفی(ص)، شکل گیری شبکه آزمایشگاهی جهان اسلام،  ارائه گرنت های تحقیقاتی در قالب برنامه آزمایشگاه نوآوری، شکل گیری بسترهای تبادل دانشجو و ایجاد بستر ارائه دستاوردهای دانشمندان جوان را نیز از دستاوردهای برنامه تبادل علم و فناوری STEP عنوان کرد.  

به گزارش ایرنا، برنامه تبادل علم و فناوری (استپ) بستری است که توسط بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) سازمان‌یافته است تا شبکه‌ای علمی میان بازیگران عرصه علم، فناوری و نوآوری جهان اسلام را به شکل برگزاری رویدادهای بین‌المللی گسترش دهد و زمینه‌سازی برای تقویت همکاری و همکاری علمی باشد.

بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) رویدادهایی از جمله جایزه مصطفی (ص)، مسابقه دانش آموزی نور، رقابت علمی کنز (ارائه برترین دستاوردهای علمی و کاربردی محققان جوان مسلمان/ knowledge application and notion for society)، نشست های استپ و ارائه فرصت مطالعاتی به برترین دانشمندان و محققان جوان جهان اسلام را برگزار می کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha