۷ مهر ۱۳۹۸، ۱۱:۴۵
کد خبرنگار: 2087
کد خبر: 83495302
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

جمع‌آوری متکدیان بدون هم‌افزایی بخش‌های اجرایی ممکن نیست

سمنان- ایرنا- عضو شورای شهر سمنان گفت: ساماندهی مساله تکدی‌گری و جمع‌آوری متکدیان و کودکان کار در این شهر به هم‌افزایی چندجانبه دستگاه‌های اجرایی مرتبط نیازمند است.

مجید نظری روز یکشنبه در دویست و دهمین جلسه رسمی شورای شهر در سالن جلسات این شورا در سمنان، تکدی‌گری را یکی از معضلات و آسیب‌های جدی دانست و گفت: هر روز شاهد حضور کودکان‌ کار در معابر، چهارراه‌ها و میدان ها هستیم که علاوه بر نارضایتی مردم، چهره نازیبایی را در شهر ایجاد کرده است.

نظری افزود: در این زمینه چون دستگاه‌های اجرایی به صورت مجزا عمل می‌کنند، نتیجه لازم حاصل نمی شود.

وی ادامه داد: قانون جدی در برخورد با متکدیان و کودکان کار وجود ندارد و هر بار پس از جمع‌آوری آنان، دوباره به صورت تیم ثابت وارد میدان می‌شوند.

وی به ناآگاهی مردم و کمک به متکدیان از روی ترحم و دلسوزی اشاره و عنوان کرد: والدین اکثر این کودکان معتاد هستند و کمک‌های مردمی باعث سوءاستفاده بیشتر والدین معتاد از این کودکان میشود.

نظری تاکید کرد: برنامه‌ریزی و ساماندهی این افراد نیاز به همکاری و تعامل مسئولان با فرمانداری و بهزیستی و سایر دستگاه‌های اجرایی دارد.

ضرورت حفاظت از پل‌های عابرپیاده
یک عضو شورای اسلامی شهر سمنان تاکید کرد: نگهداری از پل‌های شهر سمنان باید در دستور کار شهرداری قرار گیرد، خسارات وارده به پل‌های عابر پیاده شهر ناشی از بی توجهی مسوولان مربوطه است که باید بررسی شود.

مهدی خراسانیان با اشاره به هزینه سنگین اجرای پل‌ها در شهر سمنان، عنوان کرد: موضوع ارزش پل‌ها و خسارات ناشی از بی‌توجهی به نگهداری آن‌ها یکی از مواردی است که باید به طور ویژه مورد توجه قرار گیرد.

این عضو شورا افزود: پل‌ها از مهم‌ترین و حساس‌ترین بخش‌های حیاتی هر شهر به حساب می‌آیند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه هزینه نگهداری از آن‌ها در ردیف بودجه سال‌های ۹۷ و ۹۸ پیش‌بینی شده است باید تعمیر، رسیدگی و نگهداری از آن‌ها با توجه بیشتری انجام گیرد.

خراسانیان با اشاره به بودجه‌های شهرداری، گفت: بودجه مهمترین ابزار برای اداره هر سازمان و مدیریت است و شورای شهر باید برای حفظ سرمایه‌ها و دارایی‌ها شهری از طریق بررسی گزارشات مستمر، نظارت کامل و جامعی بر اجرای آن داشته باشد.

وی خواستار کنترل بیشتر و دقیق‌تر شورای شهر به این بودجه‌ها شد.

حقوق جمعه‌های آتش‌نشانان پرداخت نمی‌شود

وی در ادامه سخنان خود ضمن تبریک روز آتش‌نشانی، گفت: روز آتش‌نشان بهانه ای است تا به گرامیداشت انسان‌هایی بپردازیم که از جان و آسایش خود در راه حفظ امنیت همنوعان خود می گذرند.

این عضو شورا شغل آتش نشانی را جزو مشاغل سخت و زیان‌آور نامید و افزود: این نیروها تمام ۳۶۵ روز از سال را در حال خدمت‌رسانی هستند و تلاش و کوشش آن‌ها بر هیچ کس پوشیده نیست.

خراسانیان ادامه داد: با توجه به استرس و خطرات بالا در این شغل و حضور آتش‌نشانان حتی در روزهای تعطیل، حقوق و دستمزد آنان تفاوت چندانی با بقیه نیروها نداشته و دستمزد روز کاری جمعه به آنان پرداخت نمی‌شود.

وی تاکید کرد: عمل در قبال نیروهای خدوم آتش‌نشان باید واقع‌بینانه‌تر باشد.

هفتم مهرماه به بهانه رشادت‌های آتش‌نشانان در تقویم جمهوری اسلامی ایران روز ملی آتش‌نشانی و ایمنی نامگذاری شده است.

۳۵۹/۶۱۰۳

اخبار مرتبط