رضا جعفری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه اعتیاد به مواد و نداشتن سلامت روان نیز در بروز کودک آزاری نقش دارند، افزود: برخی والدین دارای اختلال روان شدید، دچار توهم شده و دست به کودک آزاری می زنند.
وی ادامه داد: بهزیستی در مقابل کودک آزاری، وظیفه سطح دوم مداخله را دارد اما در عین حال بیکار ننشستیم و کارشناسان بهزیستی فعالانه در این حوزه شرکت دارند.
رئیس اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی کشور اظهار داشت: برای پیشگیری از کودک آزاری، اطلاع رسانی از طریق تبلیغات محیطی مانند بروشور، انجام میشود اما فقط با یک اقدام، کاهش موارد کودک آزاری به سرمقصد نمی رسد.
جعفری اضافه کرد: همه سازمان ها و نهادها مانند آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات اسلامی، صدا و سیما و دیگر سازمان های دغدغه مند آسایش کودکان باید در این حوزه، ورود پیدا کنند.
اقدامات بهزیستی در زمینه اطلاع رسانی پیشگیری از کودک آزاری
رئیس اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با تاکید بر نقش صدا و سیما در حوزه اطلاع رسانی برای پیشگیری از موارد کودک آزاری گفت: چند برنامه کارشناسی در این زمینه به نمایش در آمده است و برای اطلاع رسانی از دیگر رسانه ها نیز کمک می گیریم. برای اطلاع رسانی بیشتر به شبکه های مجازی نیز ورود پیدا کرده ایم.
جعفری افزود: به کارشناسان حوزه کودک در شعب بهزیستی استانها تاکید کردیم که به مدارس و مهدها بروند، در انجمن اولیا و مربیان شرکت کنند و خدمات اورژانس اجتماعی را معرفی کنند تا مربیان و والدین با خدمات پیشگیری از کودک آزاری، نحوه بر خورد با این پدیده و شناسایی علائم کودک آزاری، آشنا شوند.
نظر شما