۷ مهر ۱۳۹۸، ۱۸:۱۷
کد خبرنگار: 2091
کد خبر: 83495978
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بافت‌های فرسوده عامل مهم افزایش آسیب‌های اجتماعی است

سمنان- ایرنا- معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی گفت: بافت ناکارآمد، فرسوده و تاریخی عامل مهم در تغییر فضای اجتماعی و افزایش آسیب اجتماعی است و بهسازی و بازآفرینی این منطقه‌ها نقشی مهم در کاهش آسیب دارد.

تقی رستم وندی عصر یکشنبه  در گفت و گو با ایرنا در سمنان افزود: ارزان قیمت بودن زمین و ساختمان در بافت فرسوده و محله‌های حاشیه نشین موجب شده است افرادی که در چرخه تبهکاری و بزهکاری قرار دارند در این محلات ساکن ‌و موجب افزایش آسیب اجتماعی ‌شوند.

معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی گفت: بهسازی و بازآفرینی بافت فرسوده شهری به عنوان راهکار کاهش آسیب‌اجتماعی باید بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری در سال‌های ۱۳۹۴ و ۱۳۹۵ پنج اولویت در حوزه آسیب‌های اجتماعی تعیین فرمودند که اعتیاد، طلاق، فساد اخلاقی، حاشیه نشینی و نقاط جغرافیایی که چهار آسیب اجتماعی در آن شیوع دارد، پنج اولویت کشور در زمینه آسیب اجتماعی است.

رستم‌وند یادآور شد: یک هزار و ۱۰۰ محله  از ۲ هزار و ۶۰۰ محله پرخطر در کشور، مربوط به حاشیه‌نشینی و یک هزار و ۶۰۰ محله مربوط به بافت ناکارآمد و فرسوده شهری است.

به گفته وی، ۲ هزار و ۷۰۰ محله حاشیه نشین و بافت ناکارآمد و فرسوده شهری در کشور وجود دارد که در معرض آسیب‌های اجتماعی قرار دارد.

زنگ خطر افزایش اعتیاد در زنان

معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بیان کرد: در پنج سال گذشته اعتیاد در زنان روبه افزایش بوده است و ۱۰ درصد معتادان و مصرف کنندگان مستمر موادمخدر  را زنان تشکیل می‌دهند.

وی با بیان اینکه ستاد مبارزه با مواد مخدر برای کاهش آمار اعتیاد برنامه‌ریزی می‌کند، ادامه داد: در ۲ سال گذشته اولین مرکز نگهداری مادر و کودک در تهران تاسیس شده و استان‌های دیگر هم درصدد تاسیس این مرکز هستند.

رستم‌وند تصریح کرد: تا ۲ سال قبل مرکز نگهداری مادران و کودکان معتاد در کشور وجود نداشته و تاسیس این مرکز توسط مشارکت بخش خصوصی و تشکل‌های مردم نهاد نشان از کارهای انجام شده برای کاهش اعتیاد است.

معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور خاطرنشان کرد: مهمترین آسیب اجتماعی کشور اعتیاد و بعد از آن فروپاشی خانواده‌ها و طلاق دومین آسیب اجتماعی کشور با فراوانی زیاد است.

معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور به منظور شرکت در نشست تشکل‌های خیریه استان، و بازدید از چند موسسه خیریه، محله های مجری طرح یکسان سازی و مرکز افکارسنجی و رصد آسیب های اجتماعی به استان استان سمنان سفر کرده است.

بر اساس رصد اداره کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان، حدود ۸۰ درصد از آسیب های اجتماعی استان در ۲۰ درصد از مناطق رخ می دهد.

۷۳۴۲/۷۴۰۸