مجید قدمی روز دوشنبه در حاشیه آیین افتتاح مدرسه استثنایی ۶ کلاسه در بیرجند در جمع خبرنگاران افزود: مطالبهگری در بحث ساخت مدرسه اوتیسم چند وقتی است از سوی خراسان جنوبی افزایش پیدا کرده که بر این اساس بررسی لازم صورت گرفته است.
وی ادامه داد: با توجه به تعداد دانشآموزان اوتیسمی در این استان هماهنگی لازم برای تامین زمین با مدیران استانی صورت میگیرد و امیدواریم بتوانیم گشایش این مدرسه را به مهر آینده برسانیم.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی اظهار داشت: در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ یک هزار و ۶۲۰ مدرسه استثنایی در سطح کشور شروع به فعالیت کردند که برای مدیریت این حوزه ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار به بخش پرورش و توانبخشی اختصاص یافته است.
وی گفت: آموزش و پرورش استثنایی امروز به سمت آموزش حرفهای و مهارتی هدایت شده است به طوری که دانشآموزان با مهارتآموزی در رشتههای کاردانش همچون صنایع چوب، خیاطی و در هنرستانها با رشتههای راه و ساختمان، برق و گرافیک توانمند میشوند.
قدمی ادامه داد: برای تحقق این امر سالانه ۷۰ میلیارد تومان صرف هزینههای ایاب و ذهاب مهارتآموزان میشود و برای ۱۷ هزار دانشآموز خدمات تامین سمعک و عینک ارایه شده و خدماتی که در مراکز زیرمجموعه امکانپذیر نیست را دانشآموزان با هزینه این سازمان در خدمت میگیرند.
وی با بیان اینکه هزینه دانش آموزان استثنایی سه تا چهار برابر دانشآموزان عادی است اظهار داشت: در ارتباط با تحقق عدالت آموزشی ۲۸ مرکز شبانهروزی استثنایی در سطح کشور راه اندازی شده است که زمینه تحصیل برای تمام دانشآموزان فراهم باشد.
معاون وزیر آموزش و پرورش از تخصیص اعتبار ۱۰۰ هزار تومانی برای هر دانشآموز در بخش توانبخشی کشور خبر داد و افزود: برای تجهیز این مدرسه ۶ کلاسه هم ۵۰ میلیون تومان اختصاص مییابد.
در این آیین تعدادی از والدین دانش آموزان اوتیسمی خراسان جنوبی از مشکلات نبود مدرسه تخصصی اوتیسم در استان با رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی سخن گفتند و خواستار راهاندازی این مدرسه در آینده نزدیک شدند.
مدرسه استثنایی ۶ کلاسه شهدای بانک ملی ایران امروز (دوشنبه) با حضور رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در بیرجند به بهرهبرداری رسید.
این مدرسه با زیربنای ۵۵۴ متر مربع و اعتبار ۱۳ میلیارد و ۴۶۰ میلیون ریال با مشارکت بانک ملی ایران و اعتبارات دولتی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی ساخته شد.
۳۲۱۵* ۶۰۵۴