۹ مهر ۱۳۹۸، ۱۰:۳۴
کد خبرنگار: 2256
کد خبر: 83497611
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

«تخم مرغ و رشته» غذای سنتی تولد چین نو

۹ مهر ۱۳۹۸، ۱۰:۳۴
کد خبر: 83497611
«تخم مرغ و رشته» غذای سنتی تولد چین نو

پکن- ایرنا- چینی ها دارای آداب و رسوم متفاوت و مختلفی هستند مردم این کشور برای هر مناسبت خاص، آداب و رسوم خاص آن مناسبت را دارند مردم چین اول اکتبر امسال مصادف با روز ملی، هفتادمین سالگرد تاسیس کشورشان را با خوردن «رشته و تخم مرغ» به عنوان اصلی ترین وعده غذایی جشن گرفتند.

به طور سنتی مردم چین در سالگردهایی از این دست و حتی برای مراسم جشن تولد خود نیز بجای کیک و شیرینی، رشته و تخم مرغ صرف می کنند.

رشته که «چانگ شومینگ» یعنی رشته طول عمر نام دارد به باور مردم چین ایامی خوش و روزگاری خوب را برای آنها به ارمغان می آورد و باعث طول عمر می شود.

خوردن این رشته هم شرایط خاصی دارد فردی که می خواهد آن را بخورد باید بسیار مراقب باشد که رشته در حین صرف کردن تکه تکه نشود و خود او هم نباید تعمدا دست به چنین کاری بزند زیرا رشته عمر را قطع و قطعه قطعه کرده است.

همزمان با هفتادمین سالگرد تاسیس چین نو، مردم در منازل و رستوران ها در شهرها و استان های مختلف این غذا را مصرف می کنند و سفارش یک کاسه رشته گرم با تخم مرغ یک سنت در بین آنها در چنین ایامی محسوب می شود.

در شهر ووهان در مرکز چین نیز مردم به طور سنتی همین غذا را می خورند با این تفاوت که رشته خشک تر است و بجای تخم مرغ با گوشت صرف می شود بیش از ۸۰ سال است که چنین غذایی در این شهر صرف می شود.

رشته گندم با دانه های روغنی، سویا و سبزیجات غذای اصلی مردم پکن است در استان های شمالی مردم رشته های پهن تر را با سبزیجات مختلف می خورند در استان خه نن در مرکز چین مردم رشته هایی با گوشت مصرف می کنند که در کاسه های سوپ خوری صرف می شود و گفته می شود قدمت این غذا به ۸۰۰ سال قبل باز می گردد.

در استان «سی چوان» در جنوب غرب چین هم که به غذای تند و تیز شهرت دارد، مردم کاسه های رشته و سبزیجات را با سس های تند مخلوط کرده و صرف می کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha