علی ملکی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در نیمه اول امسال نتایج نمونهبرداری آزمایشگاهی از خمیر صدها واحد نانوایی حاکی از منفی بودن وجود جوششیرین در نان تولیدی بوده است.
وی اظهار داشت: در افزایش شدت برخورد با نانوایان خاطی بویژه نانوایان بیتوجه به موازین بهداشتی ،یک واحد نانوایی سنگکی با دستور قضایی و با همکاری مرکز بهداشت و اداره اماکن انتظامی این شهرستان پلمب شد.
او گفت: برخورد با نانوایانی که به رعایت موازین بهداشتی از جمله اصلاح محل نانوایی ،استفاده از کلاه و روپوش حین پخت نان ، استفاده از کارگران متخصص ، عدم استعمال دخانیات در محل کار و پخت نان مرغوب بیتوجه هستند، تشدید میشود.
ملکی افزود: بهداشت محیط با همکاری سایر دستگاههای عضو کارگروه ساماندهی آرد و نان اقدام به شناسایی نانوایان متخلف و اعمال قانون از جمله جریمه نقدی و معرفی نانوایان متخلف به اداره تعزیرات حکومتی و همچنین پلمب محل کار میکند.
وی با بیان اینکه مصرف نان مرغوب و تهیه و پخت برابر با استانداردهای تعریف شده بهداشتی حق مردم است، گفت: برای دستیابی به این هدف ، بهداشت محیط علاوه بر نظارت و بازرسی روزانه و هفتگی از نانواییهای شهرستان در بازرسی گروههای مشترک بازرسی نیر مشارکت می کند.
او اظهارداشت: در بین نانوایان متخلف خلخال بیشترین تخلفات بهداشتی مربوط به نانواییهای سنگک پز است و در صورت ادامه تخلفات بهداشتی، بهداشت محیط به ناچار اقدام به تعطیلی تمام واحدهای نانوایی متخلف سنگکی این شهر خواهد کرد.
خلخال در جنوب اردبیل قرار دارد.
نظر شما