فوزیه امامی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، با اشاره به نامگذاری امسال به نام رونق تولید از سوی رهبر معظم انقلاب، افزود: باید همه برنامهریزیها و سیاست گذاریهای مسئولان در راستای تحقق این بیانات رهبری باشد و تولیدکنندگان بتوانند به کارهای خود رونق ببخشند.
وی در خصوص ضرورت تشکیل اتحادیه تولیدکنندگان پوشاک اظهار داشت: چندین بار از طریق استانداری و سازمان صنعت، معدن و تجارت درخواست دادهایم تا اتحادیه تولیدکنندگان پوشاک را از اتحادیه دوزندگان جدا کنند و چندین بار این درخواست نیز به صورت کتبی مطرح شده است.
وی افزود: در پاسخ به این درخواست، گفته شد قرار بر این است کمیسیونی تشکیل شود تا این مقوله بررسی گردد.
وی با تاکید براینکه این جدایی برای استان ضرورت دارد، گفت: اتحادیه تولیدکنندگان کرمانشاه که بیش از ۱۰۰ تولیدی زیرنظر آن است اکنون تحت نظر اتحادیه دوزندگان زنانه است و تعداد محدودی نیز زیرنظر اتحادیه دوزندگان مردانه قرار دارد و اگر بخواهیم از نظر ماهیتی بررسی کنیم ماهیت تولید با تک دوز کاملا جدا است.
امامی ادامه داد: تکدوز معمولا دارای قرارداد خاص با شخص واحدی است و حتی میتوانند در اتاق 12متری فعالیت خود را آغاز کنند و ابزار خاص خود را دارند، ولی تولیدکنندگان فعالیت متفاوتی دارند و با ارگانهای متعددی ارتباط دارند.
وی یادآور شد، تولیدکنندگان قراردادهای گستردهای باید منعقد کنند و برای فعالیت باید با سایزبندی آشنا باشند، تسلط بر دستگاهها و تجهیزات ضروری است ولی بسیاری از تولیدکنندگان با تجهیزات امروزی و الکترونیکی آشنا نیستند.
به گفته وی، تولیدکنندگان برای ارتقا تولید به هماهنگی و برنامهریزی ویژه ای نیاز دارند که باید پرسید آیا این امر ضرورت تشکیل اتحادیه جدید را به ذهن فرد نمی آورد؟
این تولید کننده پوشاک در کرمانشاه یادآور شد، نیمی از تولیدکنندگان کرمانشاه با دستگاههای معمولی خیاطی بازار ناآشنا هستند که نیاز به هماهنگی دارد تا اتحادیههای مستقل برای حمایت و تصمیمگیری ایجاد شود.
۷۴۶۰/۸۰۶۶
نظر شما