به گزارش ایرنا محسن حاجی میرزایی روز پنجشنبه در آیین بهره برداری از ۲۵۴ فضای آموزشی در خوزستان در سرسرای استانداری خوزستان اظهار داشت: یکی از اصلیترین تمایزاتی که در جوامع وجود دارد که فاصله بین جوامع را مشخص می کند، تمایز در یاد گیری است.
وی افزود: بی شک دانش آموزانی که هوشیار بوده و بهتر می آموزند ،موقعیت های بهتری را در جامعه پیش رو دارند و فرصت های بهتری را برای یادگیری دیگران ایجاد میکنند.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: آنهایی که میتوانند عرصه های یادگیری را گسترش دهند، بیشک سیستم های مدیریتی بهتری را در جامعه اجرا میکنند.
وی بیان کرد: در فرهنگ دینی ما انسان ها در شرایطی به دنیا می آیند که هیچ نمی دانند و پس از آن جریان یادگیری را آغاز می کنند و جوامعی که عرصه های بهتری برای یادگیری دارند ، مدیریت های مناسب تر و جامعه پویاتری دارند .
حاجی میرزایی گفت: تمامی تلاش آموزش و پرورش این است تا این فرصت ها را به خوبی توزیع و کیفیت آن را ارتقا داده و عرصه های یادگیری را فراتر از کلاس و مدرسه ببینند.
وی گفت: آموزش و پرورش سعی دارد با پیوندی که بین زندگی واقعی و عرصه آموختن ایجاد می کند ،شرایط بهتری را برای زیست شهروندان ایجاد کند چرا که ما همواره به دنبال زندگی شرافتمندانه هستیم.
حاجی میرزایی گفت: تمامی پدیده های هستی شان یادگیری دارند و در تمام هستی فرصت هایی برای آموختن و یادگیری وجود دارد .
وی گفت: یادگیری که از رنج های فراوان به عمل می آید عمیق تر است؛ رویدادهای طبیعی مانند زلزله و سیل حوادث تلخی هستند و رنجی را بر انسان ها تحمیل میکنند اما در درون آن آموزه های عمیقی وجود دارد.
وزیر آموزش و پرورش گفت: تاریخ علم نشان داره که انسان ها در شرایط سخت تحرک داشته و ذهن خود را بکار گرفته و شرایط را تغییر داده اند؛ دانش مهندسی و سازهها مدیون حوادث سنگین و مرگبار تاریخ بوده است .
وی ادامه داد: ما تلخی های متعددی را تجربه کرده ایم و باید شرایطی را ایجاد کنیم که بجای اینکه طبیعت بر انسان ها اشراف داشته باشد ما بر طبیعت اشراف داشته باشیم .
حاجی میرزایی گفت: در فرهنگ دینی ما تمامی عالم هستی در تسخیر انسان قرار گرفته است ؛ جوامع هوشیار جوامعی هستند که از هر رویدادی درس میگیرند و آموختن شرط پایداری، استمرار و بقای آن ها است .
وی ادامه داد: جوامع به سرعت در معرض تغییرات گسترده قرار می گیرند و آن هایی که قادرند هویت خود را در تکاپوی شرایط حفظ کرده و شرافتمندانه روی پای خود ایستادگی کنند و از هویت خود دفاع کنند ، جوامع پیروز هستند .
وی افزود: یکی از رسالت های آموزش و پرورش بالا بردن آمادگی افراد مقابل این تغییرات و مواجهه هوشمندانه با اتفاقات طبیعی است .
وزیر آموزش و پرورش گفت: توانمندی ها بر تغییرات تأثیر گذاشته و روح نشاط را در جامعه نهادینه می کند و تمام تلاش ما در سند تحول بنیادین به عنوان نقشه راه انتقال به شرایطی است که محصول نهایی آن انسان های است که قادرند از محیط خوب بیاموزند و به خوبی با شرایط پیش بروند .
وی اظهار داشت : دشمنان با تمام توان این قابلیت ما را به چالش کشیده اند ؛ مهمترین عرصه نبرد با دشمنان عرصه ای است که اتکای آن به توانمندی انسان ها بر می گردد .
حاجی میرزایی گفت: اگر توانمندی ها وجود داشته باشد اما در برخی عرصه ها نتوانیم به خوبی عمل کنیم تاب آوری ما کاهش می یابد.
وی گفت: خوزستان حق و سهم بیشتری داشته و ملت ایران مدیون این استان است؛ خوزستان حق حیات بر گردن ما دارد و باید نسبت به این استان اهتمام بیشتری داشته باشیم. جا دارد از خیران محترمی که در بهبود شرایط خوزستان تاثیرگذار بودند قدردانی کنیم و امید است این روند با سرعت همچنان ادامه داشته باشد .
وزیر آموزش و پرورش گفت: بیشک با همکاری خیرین می توانیم چهره محرومیت را از فضای آموزشی خوزستان بزداییم و تمام تلاش خود را می کنیم در دو سال آینده با تشکیل یک گروه ویژه شرایط را در این استان بیش از گذشته بهبود بخشیم.
وی تاکید کرد : یکی از معاونین خود را به عنوان معین استان خوزستان منصوب می کنم تا به وضعیت آموزشی این استان بهتر رسیدگی شود.
۹۵۹۴/۶۰۶۸
نظر شما