به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، حسن پسندیده افزود: سازمان در اجرای ماده ۲۲ آئین نامه اجرای قانون مدیریت پسماندها، باید با رعایت ماده (۱۱) قانون، براساس کمیت و کیفیت پسماندهای ویژه صنعتی، محلهای مناسب دفع آنها را مطالعه و به وزارتخانههای کشور و صنایع و معادن پیشنهاد کند که این مطالعات در سالهای گذشته انجام و به وزارتخانههای مسئول نیز منعکس شده است. تاکنون به دلیل عدم توجه لازم و کافی به این تکلیف قانونی، در بیشتر استانها این مراکز راهاندازی نشدهاند که موضوع به صورت جدی و ویژه و از طریق دستگاههای ملی استانی در حال پیگیری است.
وی اظهار داشت: سالانه بیش از ۳۰ میلیون تن پسماند صنعتی و حدود ۱۰ میلیون تن پسماند ویژه صنعتی در کشور تولید میشود که راهاندازی سریع محلهای دفع پسماندها برای بازیافت، ایجاد، تثبیت و تصفیه، زباله سوزی و دفن مهندسی، بسیار اهمیت دارد.
مدیرکل دفتر مدیریت پسماندها گفت: برنامه زمانی راهاندازی مراکز دفن تا پایان سال ۹۸ در کشور به ادارات کل حفاظت محیط زیست استانها ابلاغ شده تا با همکاری سایر نهادها و دستگاههای مسئول استانی، اقدامات لازم برای ایجاد زیرساختهای مناسب و شناسایی و انتخاب متقاضیان دارای صلاحیت و سرمایهگذاران و علاقهمندان به فعالیت در این حوزه فراهم شود.
مدیرکل دفتر مدیریت پسماند سازمان حفاظت محیطزیست:
دفع پسماندهای ویژه صنعتی، اولویت سازمان حفاظت محیط زیست است
۱۳ مهر ۱۳۹۸، ۱۳:۱۸
کد خبر:
83503311
تهران - ایرنا - مدیرکل دفتر مدیریت پسماند سازمان حفاظت محیط زیست گفت: راهاندازی مراکز و محلهای دفع پسماندهای ویژه صنعتی در اولویت سازمان حفاظت محیط زیست قرار دارد.
نظر شما