۱۳ مهر ۱۳۹۸، ۱۱:۴۹
کد خبر: 83503340
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

معاون استاندار: میدان مرکزی میوه و تره‌بار اصفهان نیازمند مدیریت مدرن است

اصفهان- ایرنا- معاون امور اقتصادی استانداری اصفهان، مدیریت مدرن، رفع ضایعات محصولات، ایجاد سردخانه، حل ترافیک و تامین مسائل نرم‌افزاری را از جمله نیازهای اساسی میدان میوه و تره‌بار این کلانشهر برشمرد و بر ضرورت رفع آن تاکید کرد.

حسن قاضی عسگر روز شنبه در حاشبه بازدید از میدان مرکزی میوه و تره بار اصفهان افزود: میدان میوه و تره بار اصفهان مجموعه‌ای ارزشمندی است که برای آن زحمت‌هایی زیادی کشیده شد که اکنون یکسری مسائل ریز مدیریتی با روشهای مدرن نیاز دارد تا بتواند مسائل و مشکلات کشاورزان و غرفه‌داران را کمتر کرد.

وی ترافیک و ضایعات محصولات را از دیگر مشکلات این میدان برشمرد و اظهارداشت : برای حل چالش‌های فراروی این میدان میوه و تره‌بار باید فکری اساسی کرد تا به نحو احسن ساماندهی شود چرا که حل معضلات در جامعه با روش‌های سنتی امکان‌پذیر نیست بلکه نیازمند روش‌های مدرن هستیم.

وی خاطرنشان کرد: برای رفع این موارد خود اتحادیه ها و صنوف هم باید مشارکت کنند و آموزش را جدی بگیرند زیرا آموزش  نقش مهمی در حل معضلات ایفا می کند تا درست از این مجموعه استفاده شود. 

معاون استاندار اصفهان تصریح کرد : این مجموعه اقتصادی ارزشمند در واقع می‌تواند صنوف منطقه را متمرکز و هم افزایی ایجاد کند تا فکر صادرات در آن تقویت  و اضافه تولیدشان نیز صادر شود یعنی نمایشگاهی خوبی باشد برای کسانی که فکر خرید محصولات موردنیازشان هستند.

وی ادامه داد : متاسفانه سیستم های بسته بندی را در این میدان نداریم که خلاء مهم اینجاست که باید تحقق آن فکری و طرحی تهیه بشود تا اجناس به صورت فله ای توزیع نشود.

قاضی عسگر میدان تره بار را قطب اقتصادی کلانشهر اصفهان دانست و گفت: بحث نرم افزاری میدان میوه و تره بار اصفهان باید برطرف شود که در این ارتباط  باید از مراکز علمی منطقه کمک گرفت.

مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری اصفهان مساحت میدان میوه و تره بار اصفهان را 198 هکتار اعلام و اضافه کرد : این میدان حدود 70 هکتار فضای سبز و 600 غرفه داردو نیازهای مربوط مردم اصفهان و چهارمحال و بختیار و برخی از استانها نظیر خراسان جنوبی از این مرکز تامین می شود.

محمدمجیری در گفت و گو با ایرنا افزود :  اکنون روزانه 10 هزار تن میوه و سبزی وارد این میدان و آنها هر صبح توسط چهار هزار دستگاه وانت  توزیع خورد می شود. 

وی مقدار ضایعات محصولات در میدان میوه و تره بار را حدود سه درصد اعلام کرد و گفت: برای کاهش ضایعات باید از مبدا  اقدام اساسی نظیر بسته بندی مدرن انجام شود که به طور قطع بخشی اعظمی از چالش های یادشده برطرف می شود.

وی ایجاد سردخانه را یکی دیگر از نیازهای اساسی این میدان اعلام و خاطرنشان کرد: سردخانه مهمترین نیاز میدان است که اکنون نداریم آن را ایجاد کنیم تا جلوی پرت میوه ها گرفته شود البته اکنون در حمل و نقل این محصولات باید نهایت دقت بشود که در کاهش ضایعات موثر است.

وی تعداد سردخانه موردنیاز برای میدان و تره بار اصفهان را 22 واحد برشمرد که در دست برنامه ریزی است.

وی در ارتباط با ضرورت واحد بسته بندی در میدان میوه و تره بار یادآور شد: مطالعات خوبی برای تحقق این مهم در این مرکز انجام شد اما معتقدیم بسته بندی باید از مبدا یعنی تولید انجام بشود تا ضایعات در اینجا به حداقل برسد.

وی دیگر نیاز این میدان را تامین زیرساخت فیبرنوری برشمرد و افزود : ایجاد بستر فیبرنوری در این میدان در حال انجام است که از فلکه خوراسگان تا ابتدای میدان امسال به اتمام می رسد تا کارهای بعدی آن در داخل میدان ادامه یابد.

کلانشهر اصفهان افزون بر 2 میلیون نفر جمعیت دارد.

م/س/ 6026/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha