۱۳ مهر ۱۳۹۸، ۱۸:۴۷
کد خبرنگار: 2588
کد خبر: 83504427
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

بنیاد برکت ۳۰ هزار طرح اشتغال‌زایی در دست اجرا دارد

مراغه - ایرنا - عضو هیات مدیره و معاون مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت با اشاره به حمایت این نهاد از توسعه کارآفرینی گفت: اجرای ۳۰ هزار طرح اشتغال‌زا در زمره برنامه‌های سال جاری این نهاد در کشور است.

هادی جوهری روز شنبه در نشست شورای اشتغال و کارآفرینی و طرح‌های بنیاد برکت در مراغه افزود: این طرح‌ها توسط تسهیل‌گران و نیز با همراهی و همکاری دستگاه‌های اجرایی عملیاتی می‌شود.
وی ادامه داد: تاکنون نیز در قالب طرح های مختلف، ۱۰ هزار طرح اشتغال زایی خانگی و روستایی توسط بنیاد برکت در کشور اجرا شده که زمینه اشتغال برای ۳۰ هزار نفر را به صورت مستقیم و غیر مستقیم فراهم کرده است.
معاون بنیاد برکت با اشاره به اجرای طرح های «سحاب»، «آسمان» و «آفتاب» توسط بنیاد برکت افزود: این مدل های اشتغال زا در راستای توسعه کارآفرینی و اشتغال زایی اجرا شده که در طرح آفتاب به عنوان مدلی بنگاه محور، کارآفرینان واحدهای تولیدی توانمند سازی می شوند.
او ادامه داد: در ۱۱ سال گذشته، ۳۵۰ شرکت و واحد تولیدی در کشور مورد حمایت‌های دوره‌ای سه تا پنج ساله این بنیاد قرار گرفته که از این تعداد، ۲۵۰ شرکت توانمندسازی شده و دوباره به خود کارآفرین واگذار شده‌اند.
معاون توسعه‌ کارآفرینی اجتماع‌ محور بنیاد برکت گفت: طرح های اجتماع محور این بنیاد از ۲ سال پیش با هدف توسعه و کارآفرینی راه اندازی و برنامه‌ ریزی شده است.
رضا راضی زاده افزود: طرح سحاب با هدف توانمند سازی جوامع محلی با ایجاد کسب و کارهای خرد و خانگی، به ویژه در مناطق محروم و روستایی، طرح آسمان با هدف تربیت و توسعه انسانی و اجتماعی و تیز طرح آفتاب با هدف حمایت از بنگاه های تولیدی اجرا می شود.
وی اضافه کرد: برای اجرای این طرح ها تاکنون ۴۰۰ تسهیل گر در کشور توسط بنیاد برکت تربیت شده و آموزش های لازم برای این منظور را آموخته اند.
معاون زیربنایی و امور عمرانی بنیاد برکت نیز در این نشست با بیا اینکه مدرسه سازی از اولویت های این بنیاد است گفت: از سال ۸۶ تا ۹۶ حدود ۶ هزار کلاس درس با ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار توسط این نهاد ساخته شده است.
محمد مهجوری افزود: براساس برنامه ریزی های انجام شده، ۲ هزار مدرسه توسط این بنیاد تا سال ۱۴۰۰ ساخته می شود که از این تعداد، ساخت یک هزار و ۲۳۴ مدرسه به نتیجه رسیده و ۱۹۰ هزار دانش آموز در این مدارس مشغول تحصیل هستند.
او ادامه داد: در آغاز سال تحصیلی جدید نیز، ۱۲۰ مدرسه با ۷۰۴ کلاس درس ساخته شده توسط این بنیاد در اختیار دانش آموزان قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: هم اکنون نیز در آذربایجان شرقی از مجموع ۶۰ مدرسه در دست ساخت این بنیاد، ۳۸ مدرسه به بهره برداری رسیده که چهار مدرسه آن در مراغه بوده و سه مدرسه دیگر نیز در این شهرستان در دست ساخت است.
فرماندار مراغه نیز با اشاره به عزم بنیاد برکت در توسعه و اشتغال زایی در منطقه گفت: هم اکنون ۱۱۰ طرح در این شهرستان شناسایی شده و آماده تایید نهایی برای ارائه تسهیلات از سوی بنیاد برکت است.
حمید شکری افزود: حضور بنیاد برکت با اجرای طرح های کارآفرینی و اشتغال زا در این شهرستان می تواند منشا و سرآغاز برکت برای توسعه منطقه باشند.
وی اضافه کرد: تاکنون برخی بانک ها در زمینه اعطای وام های اشتغال زا در این شهرستان همکاری مناسبی نداشته اند و امید است این روند اصلاح شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی نیز گفت: در راستای اشتغال آفرینی ۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات روستایی برای این منظور در این استان مصوب شده است.
میراحد حسینی افزود: در زمینه مشاغل خانگی نیز، ۱۸ میلیارد تومان تسهیلات برای استان تخصیص یافته که نسبت به سال گذشته کاهش چشمگیری داشته است.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۶ کیلومتری تبریز مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.
۷۴۸۷/۵۱۸


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha