«ولی الله واعظی» روز یکشنبه در مراسم بازدید از خط دو تولید کشتارگاهی در ورامین افزود: اکنون در کشور سالانه بیش از دو میلیون و ۲۰۰ هزارتن گوشت مرغ تولید می شود که از این میزان بیش از ۲۰ درصد به مصرف استان تهران و نزدیک ۸۰ درصد به مصرف سایر استان های کشور می رسد.
وی اظهارداشت: این بدان معناست که روزانه یک هزار و ۴۰۰ تن گوشت مرغ وارد استان تهران می شود که از این میزان بیش از ۶۰۰ تن در داخل استان و بیش از ۷۰۰ تن از دیگر استان های کشور تامین می شود.
مدیرکل دامپزشکی استان تهران تصریح کرد: طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ باید در کشتارگاه ها و مراکز عمده عملیاتی شود به طوری که اکنون استان تهران دارای بیش از ۲۱ کشتارگاه است که دو واحد از کشتارگاه آن به خط دو تولید مجهز شده است.
واعظی با بیان اینکه طرح ارتفای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ یک نهضت بهداشتی است افزود: سازمان دامپزشکی محکم برای اجرای این طرح ایستاده و کوتاه نمی آید زیرا باید مرغ بهداشتی و کیفی به دست مردم برسد.
وی گفت: تلاش داریم تا پایان مهرماه تعداد این کشتارگاه ها به چهار مورد، در دی ماه به هفت مورد و تا پایان اسفندماه تمامی انها به خط دو تولید مجهز شوند.
این مقام مسئول تصریح کرد: در حال حاضر قیمت گذاری گوشت مرغ توسط سازمان حمایت از مصرفکنندگان با افت ۲۸ درصد محاسبه میشود درحالی که افت مرغ دارای رتبه دو و به شکل سنتی ۲۲ درصد است یعنی روی هر مرغ ۶ درصد سود به جیب عوامل میرود که در مجموع کل تولید رقم قابل توجهی خواهد بود.
وی بر این باور است که تاکنون مرغ غیربهداشتی با گرانفروشی به دست مردم رسیده است که باید این موضوع با اجرای طرح ارتقای کیفیت بهداشتی مهار شود.
قیمت گوشت مرغ افزایش نخواهد یافت
واعظی گفت: با اجرای طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ، قیمت این محصول هیچ افزایشی نخواهد داشت.
وی اضافه کرد: تولید گوشت مرغ در رتبه A و توسط خط دو تولید در کشتارگاه باعث می شود علاوه بر خروج کامل ضایعات و امحا و احشا از بدن مرغ، آلودگی های ثانویه کاهش یابد که این امر یکی از توفیقات تیم جدید سازمان دامپزشکی کشور است که با جدیت دنبال می شود.
به مناسبت روز ملی دامپزشکی امروز ۳۸ کشتارگاه گوشت مرغ مجهز به خط دو با ظرفیت تولید ۱۴۶ هزار قطعه در ساعت به صورت همزمان در ۱۴ استان کشور شروع به کار کرد.
نظر شما