معصومه منظمی عصر سهشنبه در پایان بازدید خبرنگاران از طرحهای کنترل و پخش سیلاب در حوزه آبخیزداری سمنان، با اشاره به طرحهای آبخیزداری این شهرستان اظهار داشت: سال گذشته از محل صندوق توسعه ملی یک طرح آبخیزداری شناسایی و عملیاتی شد و امسال اجرای طرح آبخیزداری در ۲ حوضه افزایش یافت .
وی افزود: اجرای عملیات آبخیزداری و آبخوانداری در شهرستان سمنان ضمن مدیریت سیلاب و کاهش خسارتهای ناشی از آن، موجب حفظ منابع پایه آب و خاک و تقویت سفرههای آب زیرزمینی شده است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سمنان تصریح کرد: اجرای عملیات آبخیزداری از محل صندوق توسعه ملی امسال با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال انجام است.
وی یادآور شد: ۶ هزار و ۷۶۳ حوضه آبخیز زردتل، حوضه آبخیز شهرک صنعتی با وسعت ۹ هزار و ۸۴۷ هکتار، حوضه آبخیز چاشتخوران با وسعت ۱۳ هزار و ۷۴۶ هکتار و حوضه آبخیز آبخوری ۱۱ هزار و ۸۱۱ هکتار، چهار حوضه آبخیز شهرستان سمنان است که تاکنون برای آنها مطالعات تفصیلی و اجرایی انجام شده است.
منظمی افزود: امسال اجرای عملیات سنگ وملات، تور سنگی، کپهکاری، حفاظت و قرق از جمله طرحهای منابع طبیعی شهرستان سمنان در ۲ حوضه آبخیز شهرک صنعتی و چاشتخوران است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری سمنان گفت: یک میلیون و ۱۱۷ هزار و ۹۷۴ هکتار از مساحت این شهرستان را عرصههای منابع طبیعی تشکیل میدهد که از این میزان ۳۵۸ هزار و ۱۰۶ هکتار در حوضه سیل خیز قرار دارد و اجرای طرحهای آبخیزداری موجب کاهش سرعت سیلاب و مهار روان آب، جلوگیری از فرسایش خاک و کاهش خسارت ناشی از سیل میشود.
وسعت عرصههای منابع طبیعی شهرستان سمنان یک میلیون و ۱۱۷ هزار و ۹۷۴ هکتار است.
۷۳۴۲/۶۱۰۳