به گزارش ایرنا، حجتالاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی روز سهشنبه در دیدار با فعالان و سرمایهگذاران بخش گردشگری آذربایجانغربی افزود: الگوگیری از غرب و استفاده از سبک هتلداری غربی و اقامتگاههای بومگردی که همراه با تقلید از سبک زندگی غربی است شایسته نظام اسلامی نیست.
وی بیان کرد: امیدواریم مسوولان گردشگاهها، هتلها و اقامتگاههای بومگردی در این موضوع پیشگام بوده و با الهام از آموزههای دینی و ایرانی الگو و سبک هتلداری نوین که بیانگر فرهنگ غنی جامعه اسلامی باشد را در اولویت کار خود قرار دهند.
وی به ضرورت کار مطالعاتی در این زمینه اشاره و تاکید کرد: مجموعه گردشگری و هتلداری استان لازم است با استفاده از ظرفیت دانشگاهها در تدوین برنامه جامع و کاربردی بر اساس سبک زندگی دینی و ملی با بهرهگیری از اساتید و صاحبنظران دانشگاهی در تمامی زمینهها مسیر درستی را در ایجاد جاذبههای گردشگری پیشروی سرمایهگذاران قرار دهند.
امام جمعه ارومیه اظهار داشت: فضاهای بکر بسیار مستعدی در استان برای ایجاد جاذبههای گردشگری وجود دارد که سرمایهگذاری و زیباسازی در این زمینه بسیار ضروری است.
حجتالاسلام قریشی ادامه داد: همه سرمایهگذاران باید از ظرفیت موجود نهایت بهره را برده و در جهت ایجاد جاذبهها و حفظ فضاهای سنتی اهتمام داشته باشند.
وی مرزی بودن استان و تردد مسافران خارجی و گردشگران کشورهای همسایه را فرصتی بینظیر برای استان بیان کرد و گفت: باید از فرصت و ظرفیت هممرز بودن با سه کشور به خوبی استفاده کرد.
آذربایجانغربی دارای بیش از یکهزار و ۶۰۰ اثر، بنا و محوطه تاریخی است که سالانه بیش از ۲ میلیون گردشگر از این محوطهها و بناها بازدید میکنند؛ تپه تاریخی حسنلو در نقده، قرهکلیسا در چالدران، تخت سلیمان تکاب، بنای تاریخی سه گنبد، مسجد جامع و یخچال ۹پله در ارومیه، غار آبی سهولان در مهاباد و دهها جاذبه طبیعی و تاریخی دیگر از جمله ظرفیتهای گردشگری این استان به شمار میرود.
این استان دارای ۹۰۰ کیلومتر مرز مشترک با جمهوری خودمختار نخجوان، عراق و ترکیه است.
۷۱۲۵/۶۱۸۵/
نظر شما