ابوالفضل مکرمی فر روز سه شنبه در نشست تخصصی بسته بندی و راهکارهای تجاری سازی صنایع دستی در مشهد افزود: هنرمندان صنایع دستی و فروشندگان باید در فرآیند تولید و فروش علاوه بر تولید، توزیع و فروش، بر بسته بندی مناسب نیز تمرکز کنند و برای آثار هنری ارزش بیشتری قائل شوند.
وی اظهار داشت: اگر صنایع دستی بسته بندی مناسب داشته باشند به عنوان سوغات سفر خریداری و استفاده می شوند.
وی گفت: گردش مالی زائران و گردشگران در خراسان رضوی حدود ۱۵۰ هزار میلیارد ریال برآورد می شود که بسیاری از این مبلغ می تواند در بخش سوغات صنایع دستی مصرف شود که این امر مستلزم تجاری سازی و بسته بندی مناسب صنایع دستی است.
مکرمی فر افزود: به رغم فعالیت چند هزار هنرمند صنایع دستی در استان که پروانه فعالیت و اشتغال به کار از اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دریافت کرده اند، هنر آنان به علت نداشتن بسته بندی مناسب در بازار مشهد به چشم نمی آید.
وی به برگزاری استارتاپی در زمینه بسته بندی صنایع دستی اشاره کرد و اظهار داشت: سه ایده اصلی که در حوزه بسته بندی در استارتاپ ارائه شده خریداری شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی ادامه داد: اگر در سنگ های قیمتی بسته بندی مناسب انجام شود این ظرفیت وجود دارد که جایگزین یا به سوغات موازی زعفران تبدیل شود.
نشست تخصصی بسته بندی و راهکارهای تجاری سازی صنایع دستی در مشهد با حضور بیش از ۲۵۰ نفر از دانشجویان، هنرمندان، صنعتگران و فعالان حوزه صنایع دستی برگزار شد.
۷۴۹۶/۶۰۵۳
نظر شما