خیرین برای ساخت مدرسه ویژه دانش‌آموزان اوتیسم در کرمانشاه مشارکت کنند
عکس آرشیوی است

کرمانشاه- ایرنا- رئیس اداره آموزش و پرورش استثنائی استان کرمانشاه، خواستار حضور خیرین برای مشارکت در ساخت مدرسه ویژه دانش‌آموزان اوتیسم در کرمانشاه شد و گفت: اوتیسم جزو آن طیف از معلولیت‌هایی است که متاسفانه رو به گسترش است و این موضوع می‌طلبد تا تجهیزات و امکانات موردنیاز برای آموزش و توانمندسازی این دانش‌آموزان فراهم شود.

فرزاد سهیلی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به نیاز کودکان مبتلا به اوتیسم به شرایط و امکانات آموزشی ویژه برای توانمند شدن آنها، افزود: اگرچه برخی از علل آن شناسایی شده، اما هنوز به قطعیت نمی‌توان در مورد علل بروز آن اظهارنظر کرد.

وی عنوان کرد: اوتیسم هنوز به عنوان معلولیت در میان مردم شناخته نشده است و به خاطر برچسب‌هایی که جامعه به کودکان مبتلا به اوتیسم می‌زنند ممکن است خانواده‌های دارای چنین فرزندانی با نگرانی‌هایی مواجه باشند و بالابردن آگاهی جامعه نسبت به این معلولیت برای برخورد مناسب با کودکان مبتلا به اوتیسم ضرورت دارد.

سهیلی، با اشاره به وجود یک مدرسه ویژه دانش‌آموزان اوتیسم در استان اظهار کرد: اکنون ۵۴ دانش‌آموز در این مدرسه مشغول به تحصیل هستند.

وی اضافه کرد: پیگیر این موضوع هستیم تا مدرسه استاندارد دیگری را متناسب با نیازهای کودکان مبتلا به اوتیسم در استان راه اندازی کنیم که برای تحقق این امر به مشارکت خیرین نیاز داریم.

براساس آمار اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه بیش از ۱۶۰ کودک مبتلا به اوتیسم در استان تاکنون شناسایی شده است.

اوتیسم نوعی بیماری اختلال ذهنی در کودکان است. این بیماری تا قبل از سه سالگی ظاهر و کودک دچار مشکلاتی از جمله واکنش به رنگ‌ها، موقعیت‌ها، صداها، تغییرات محیطی، گوشه‌گیری و ناتوانی در برقراری ارتباط با دیگران می‌شود.

۳۵۰ هزار دانش‌آموز در پنج هزار و ۷۰۰ کلاس درس در استان کرمانشاه هم اکنون مشغول به تحصیل هستند.

۳۰۳۳/۸۰۶۶