علی اکبر عرب عامری روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، با بیان اینکه بیشترین میزان قاچاق سوخت در استان سمنان امسال مربوط به نفتگاز بود، اظهار داشت: نفتگاز در همه نوع صنایع مانند کشاورزی و صنعت و نفت سفید در زمینه گرمایشی کاربرد دارد.
وی با بیان اینکه بیشترین میزان قاچاق سوخت مربوط به ورودیهای استان سمنان در شرق و غرب است، افزود: بیشترین میزان سوخت قاچاق کشف شده مربوط به شهرستانهای گرمسار و شاهرود در ایستگاه های بازرسی است.
مدیرعامل شرکت پخش فرآوردههای نفتی استان سمنان ادامه داد: از ابتدا تا پایان شهریور امسال، ۳۵ کارت سوخت مربوط به نفتگاز در استان سمنان توقیف شد.
عربعامری با بیان اینکه استفاده از کارت سوخت توسط فرد غیرمالک، به هر دلیلی، ممنوع و براساس قانون توقیف میشود، تصریح کرد: به منظور جلوگیری از قاچاق سوخت، طرح پیمایش و طرح تجارت آسان اجرا شده است.
وی یادآور شد: در طرح پیمایش میزان سوخت متناسب با عملکرد و فعالیت ناوگان حمل و نقل تعیین میشود و در طرح تجارت آسان که مربوط به مصرف کنندگان جزئی و عمده چهار فرآورده اصلی مانند نفتگاز و نفت سفید است، متقاضیان دریافت سوخت برای مصرف غیرحمل و نقلی باید سفارش خود را در سامانه تجارت آسان ثبت کنند.
وی خاطرنشان کرد: اختلاف قیمت زیاد فرآوردههای نفتی به طور خاص نفتگاز در ایران با کشورهای همسایه، قاچاق سوخت را برای سودجویان جذاب و اقتصادی کرده و برنامه ریزیهای نرم افزاری لازمه مقابله با پدیده شوم قاچاق سوخت است.
مدیرشرکت پخش فرآوردههای نفتی استان سمنان گفت: روزانه سه میلیون و ۸۰۰ هزار تا چهار میلیون لیتر از چهار فرآورده اصلی شامل بنزین، نفتگاز، نفت سفید و نفتکوره در استان سمنان توزیع میشود.
در استان سمنان۶۵ محل عرضه بنزین و نفتگاز و ۴۲ جایگاه عرضه گاز سی ان جی وجود دارد.
۷۳۴۲/۶۱۰۳